z
Ίλιον: Τρία μετάλλια για τον Αίολο στο πανελλήνιο πρωτάθλημα τένις 2016
Κατηγορία : Αθλητικά / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2016-05-23 23:10:00

Τρία πανελλήνια μετάλλια, αλλά και αρκετά πλασαρίσματα στο κυρίως ταμπλό, κατέκτησαν οι αθλητές και αθλήτριες του τμήματος τένις του Αιόλου Ιλίου στην διάρκεια του Πανελληνίου πρωταθλήματος 2016, το οποίο διεξήχθη στο Μαραθώνα στις αρχές  Μαΐου με την συμμετοχή 1000 περίπου τενιστών από όλη την χώρα.

 

Συγκεκριμένα η Βαρβάρα Γρίβα (κατηγορία έως 16 ετών) κατέκτησε την πρώτη θέση στο Μεικτό Διπλό με συμπαίκτη τον Α. Ζερδίλα (ΑΟΑ Αργυρούπολης) και την τρίτη θέση στο Διπλό Κοριτσιών με συμπαίκτρια την  Ν. Νικολοπούλου (ΑΟΑ Φιλοθέης). Σημειώνεται ότι η Βαρβάρα, μαθήτρια του 3ου Γενικού Λυκείου Ιλίου, κατέλαβε τον Απρίλιο την τρίτη θέση στο Μονό Μαθητριών στους Πανελλήνιους Σχολικούς Αγώνες Αντισφαίρισης 2016.

 

Επίσης η Βασιλεία Γρίβα (κατηγορία έως 14 ετών) κατέκτησε την δεύτερη θέση στο Διπλό Κοριτσιών με συμπαίκτρια την Σ. Δημητρακοπούλου (ΑΣ Ακρόπολις). Παράλληλα πέντε ακόμη αθλητές και αθλήτριες του Αιόλου πέτυχαν τη πρόκριση τους, μέσω των προκριματικών ομίλων, στα κυρίως ταμπλό των κατηγοριών τους, όπου συμμετέχουν οι καλύτεροι παίκτες και παίκτριες των κατηγοριών αυτών. Οι αθλητές αυτοί είναι: Εμμανουέλλα Κρητικού (κατηγορία έως 16 ετών), Κωνσταντίνος Μεγαλογιάννης (κατηγορία έως 12 ετών), Σπύρος Γεροστάθης, Παναγιώτα Μιχαλίτση και Καλομοίρα Ράλλη (κατηγορία έως 10 ετών).

 

Ο μεγάλος αριθμός μεταλλίων και διακριθέντων αθλητών και αθλητών από όλες τις ηλικιακές ηλικίες πιστοποιεί για μία ακόμη φορά την σημαντική δουλειά που γίνεται στον Αίολο Ιλίου, τόσο σε επίπεδο αγωνιστικού όσο και μαζικού αθλητισμού, παρά τα μεγάλα γηπεδικά προβλήματα που αντιμετωπίζει. Σημειώνεται ότι  την Κυριακή 24 Απριλίου ο Αίολος διοργάνωσε Σχολικούς  Αγώνες  Τένις 2016 Δημοτικών και Γυμνασίων σε συνεργασία με το Αυτοτελές Τμήμα Αθλητισμού, Νέας Γενιάς, Παιδείας & Δια Βίου Μάθησης του Δήμου  Ιλίου. Τέλος από τις 8 Μαΐου έως τις 15 Ιουνίου διεξάγεται το Πρωτάθλημα Ανδρών Γυναικών «ΙΛΙΑ 2016».

© 2011-2022 westnews.gr, all rights reserved