z
«Σκόνταψε» (1-0) στο Περιστέρι ο Ολυμπιακός
Κατηγορία : Αθλητικά / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2014-09-27 22:15:00

Την πρώτη του ήττα στη φετινή Super League γνώρισε ο Ολυμπιακός. Οι πρωταθλητές έχασαν 1-0 από τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, με τον Καραμάνο να σημειώνει στο 30΄ το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης της 5ης αγωνιστικής.

Οι ερυθρόλευκοι παρουσιάστηκαν κατώτεροι των προσδοκιών και μοιραία γνώρισαν την ήττα, αφού δεν κατάφεραν να εκμεταλλευτούν τις επικίνδυνες στιγμές που δημιούργησαν.

Σημειώνεται πως ο Σα Πίντο πραγματοποίησε ονειρικό ντεμπούτο στον πάγκο της ομάδας του Περιστερίου, αφού κατάφερε με το "καλημέρα" να οδηγήσει την ομάδα του σε μια πολύ σημαντική νίκη, επί των πρωταθλητών Ελλάδας.

Όλα αυτά λίγες ημέρες πριν από την ευρωπαϊκή "μάχη" των ερυθρόλευκων στη Σουηδία κόντρα στη Μάλμε, το αποτέλεσμα της οποίας ενδέχεται να κρίνει το μέλλον της ομάδας του Μίτσελ στο Champions League.

Χάρη στη νίκη τους αυτή, οι γηπεδούχοι ανέβηκαν στην κορυφή της βαθμολογίας με 10 βαθμούς, μαζί με τους "ερυθρόλευκους" και τον ΠΑΟΚ που την Κυριακή υποδέχεται τον ΟΦΗ.

Οι συνθέσεις:

Ατρόμητος (Σα Πίντο): Τσέναμο, Νάστος, Κοντοές, Ταυλαρίδης, Παπάζογλου, Φυτανίδης, Δημούτσος (61' Μπάλλας), Πίτου Γκαρσία, Ούμπιδες, Ναπολεόνι (74' Φάμπιο), Καραμάνος (82' Λαζαρίδης).

Ολυμπιακός (Μίτσελ): Ρομπέρτο, Ελαμπντελαουί, Αμπιντάλ, Μποτία, Μαζουακού, Κασάμι (70' Μπενίτες), Μιλιβόγεβιτς, Μανιάτης (82' Φορτούνης), Αφελάι, Ντομίνγκες (60' Ντουρμάζ), Μήτρογλου.

© 2011-2022 westnews.gr, all rights reserved