z
Φωτογραφήθηκαν μαζί Σέρβοι και Αλβανοί της Λάτσιο
Κατηγορία : Αθλητικά / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2014-10-18 12:40:00

Μήνυμα συμφιλίωσης από τους Σέρβους και τους Αλβανούς ποδοσφαιριστές της Λάτσιο, οι οποίοι φωτογραφήθηκαν μαζί θέλοντας να δείξουν ότι το ποδόσφαιρο ενώνει και δεν χωρίζει τους λαούς, μετά τα πρόσφατα επεισόδια στο Βελιγράδι.

Λίγες ημέρες μετά τα όσα διαδραματίστηκαν στο περιθώριο του αγώνα της Σερβίας με την Αλβανίας για τα προκριματικά του Euro 2016, Σέρβοι και Αλβανοί ποδοσφαιριστές της Λάτσιο φωτογραφήθηκαν μαζί, αποδεικνύοντας ότι δεν έχουν τίποτα να χωρίσουν.

"Δεν υπάρχει ίχνος μισαλλοδοξίας μεταξύ μας, μεταξύ Σέρβων και Αλβανών. Με τους Τσάνα και Μπερίσα ανταλλάξαμε μερικές κουβέντες στο Βελιγράδι, σε μία πολύ φιλική ατμόσφαιρα. Η Λάτσιο έχει έναν κοινό σκοπό: να κερδίζει βαθμούς. Δεν ξέρω τι να πω για αυτό που συνέβη στο Βελιγράδι, αλλά μπορώ να πω ότι όταν γύρισα πίσω στη Ρώμη, με τους Τσάνα και Μπερίσα, χαιρετιστήκαμε όπως όλες τις προηγούμενες ημέρες. Είμαι πεπεισμένος πως η σχέση μας θα συνεχίσει να είναι η ίδια", τόνισε στην επίσημη ιστοσελίδα της Λάτσιο ο Σέρβος επιθετικός Φίλιπ Τζόρτζεβιτς.

Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και οι δηλώσεις του προέδρου της Λάτσιο, Κλάουντιο Λοτίτο: "Αυτό συμβαίνει στη Λάτσιο. Οι Τσάνα, Μπερίσα, Μπάστα και Τζόρτζεβιτς είναι όλοι σαν αδέρφια. Δεν υπάρχουν πολιτικές διαφορές, αντίθετα υπάρχει μία αρμονική ένωση ανθρώπων και χωρών. Είναι ένα ακόμα παράδειγμα του τι μπορεί να διδαχτεί η πολιτική από το ποδόσφαιρο".

Ο διευθυντής της Λάτσιο και πρώην διεθνης με την εθνική Αλβανίας, Ίλι Τάρε, τόνισε: "Οι παίκτες έχουν εξαιρετική σχέση μεταξύ τους. Είναι καλοί άνθρωποι και δεν θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα. Είμαι απλά απογοητευμένος που δεν κέρδισε ο αθλητισμός. Ήταν ένα παιχνίδι με πάθος και θα έπρεπε να είχε ενώσει τις δύο χώρες, εντούτοις όμως έγινε το εντελώς αντίθετο".

© 2011-2022 westnews.gr, all rights reserved