z
Γερμανία: Ομάδα πούλησε 100.000 εισιτήρια για αγώνα χωρίς αντίπαλο
Κατηγορία : Αθλητικά / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2020-04-08 11:35:00

Μπορεί στη Γερμανία να ξεκινούν σταδιακά οι προετοιμασίες για την επιστροφή στην ποδοσφαιρική δράση, ωστόσο η κατάσταση βρίσκεται ακόμη σε πρώιμο στάδιο. Κι όμως, μια ομάδα στην 4η κατηγορία της χώρας έχει πουλήσει 100.000 εισιτήρια του 1 ευρώ για ματς που δεν έχει ανακοινωθεί ο αντίπαλος και όλοι περιμένουν να δουν τι θα συμβεί στις 8 Μαΐου.

 

Ο λόγος για τη Λοκομοτίβ Λειψίας, στο γήπεδο της οποίας δεν πηγαίνουν περισσότεροι από 3.000 οπαδοί στα παιχνίδια της, ωστόσο ήδη έχει καταφέρει να δημιουργήσει μια ιστορία που προκαλεί εντύπωση όχι μόνο εντός Γερμανίας, αλλά και εκτός αυτής.

 

«Θα υπάρχει και Live streaming από το γήπεδο, οι προβολείς θα είναι ανοιχτοί και οι σπίκερ μας θα κάνουν κανονικά τη μετάδοση για όσα θα συμβαίνουν στο ματς. Αυτά μπορώ να σας πω μονάχα αυτή τη στιγμή», ανέφερε ο εκπρόσωπος Τύπου του συλλόγου, που έχει κάνει φίλους (της ομάδας) και εχθρούς να απορούν, αλλά και να περιμένουν με ανυπομονησία.

 

Στόχος είναι να πωληθούν 120 χιλιάδες εισιτήρια, αφού ο σύλλογος θέλει εν μέσω πανδημίας του κορωνοϊού να μαζέψει χρήματα για να συντηρήσει τους ανθρώπους που εργάζονται για λογαριασμό του, αλλά και να συντηρήσει τις ακαδημίες της που έχουν 300 παιδιά.

 

Η Λοκομοτίβ Λειψίας μπορεί να μην είναι ιδιαίτερα διάσημος σύλλογος, αλλά «κουβαλά» 126 χρόνια ιστορίας. Πανηγύρισε το πρώτο πρωτάθλημα στην ιστορία της Bundesliga το 1903 ως VFB Λειψία, ενώ έχει συμμετοχές σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις και στον τελικό του Κυπέλλου Κυπελλούχων το 1983, όταν ηττήθηκε με 1-0 από τον Άγιαξ.

© 2011-2022 westnews.gr, all rights reserved