z
Ιαπωνία-Ελλάδα 0-0
Κατηγορία : Αθλητικά / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2014-06-20 03:10:00

Η Ελλάδα παρότι αγωνιζόταν με παίκτη λιγότερο για περισσότερο από ένα ημίχρονο κατάφερε να πάρει την ισοπαλία (0-0) κόντρα στην Ιαπωνία και παρέμεινε ζωντανή στην υπόθεση πρόκριση για τη φάση των "16" του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

 

Με εμφάνιση... Euro 2004 η Ελλάδα μπορεί αυτή την φορά να μην κέρδισε, αλλά ο βαθμός που πήρε από την Ιαπωνία (0-0) στο "Ντας Ντούνας" της Νατάλ ίσως αποδειχθεί "χρυσάφι".

 

Αρκεί στο φινάλε του 3ου ομίλου η "γαλανόλευκη", που από το 38΄ έπαιζε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Κατσουράνη, να νικήσει την Ακτή Ελεφαντοστού και η Ιαπωνία να μη πάρει τους τρεις βαθμούς από την αδιάφορη Κολομβία (μετά από αυτό το αποτέλεσμα προκρίθηκε και μαθηματικά).

 

Η αντίδραση της Εθνικής μετά την αποβολή του Κατσουράνη ήταν πολύ καλή.

 

Οι παίκτες του Σάντος κατάφεραν να κρατήσουν το μηδέν με αυταπάρνηση και πάθος, ενώ είχαν φάσεις για να σκοράρουν.

 

Συγκεκριμένα, το παιχνίδι στο δεύτερο κρίσιμο ημίχρονο κύλησε όπως ακριβώς το ήθελε η Εθνική.

 

Καλά οργανωμένη στα μετόπισθεν, με τον Καραγκούνη να προσφέρει σημαντικές βοήθειες ανασταλτικά.

 

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα περιόρισε στο ελάχιστο τις επιθετικές προσπάθειες των Ιαπώνων στο ματς, τουλάχιστον μέχρι το 65'.

 

Εχασε μάλιστα εξαιρετική ευκαιρία στο 56' όταν από κόρνερ του Κάραγκούνη, ο Γκέκας υποχρέωσε τον Καουασίμα σε εντυπωσιακή απόκρουση.



Ιαπωνία: Καουασίμα, Ουτσίντα, Γιοσίντα, Κόνο, Ναγκατόμο, Γιαμαγκούτσι, Χασέμπε, Οκαζάκι, Χόντα, Οκούμπο, Οσάκο (57' Καγκάουα).


Ελλάδα: Καρνέζης, Τοροσίδης, Χολέμπας, Μανωλάς, Παπασταθόπουλος, Κατσουράνης, Κονέ (81' Σαλπιγγίδης), Μανιάτης, Σαμαράς, Φετφατζίδης (41' Καραγκούνης), Μήτρογλου (35' Γκέκας).

© 2011-2022 westnews.gr, all rights reserved