z
Ο Ατρόμητος νίκησε 3-0 τον Πλατανιά
Κατηγορία : Αθλητικά / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2014-03-23 19:20:00

Χωρίς να παίξει ιδιαίτερα καλό ποδόσφαιρο, ο Ατρόμητος νίκησε τον Πλατανιά με 3-0, στο πλαίσιο της 30ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

 

Οι Περιστεριώτες με το νέο «τρίποντο» που πήραν κατάφεραν να παραμείνουν στην 2η θέση του πίνακα (ισοβαθμούν με τον ΠΑΟΚ), ενώ οι Κρήτες παραμένουν σε...τροχιά υποβιβασμού.

 

Με κακή κυκλοφορία της μπάλας οι γηπεδούχοι έκλεισαν από την αρχή στα καρέ του τον Πλατανιά και το γκολ δεν άργησε να έρθει. Από σέντρα που έγινε από δεξιά και πάσα του Μπρίτο, ο Ναπολεόνι εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια της άμυνας των Κρητών και με σουτ άνοιξε το σκορ για τον Ατρόμητο στο 13΄ (1-0).

 

Οι παίκτες του Παράσχου, αν και στα τελευταία λεπτά του πρώτου μέρους έχασαν για λίγο την αυτοσυγκέντρωσή τους, μπήκαν με το προβάδισμα στ' αποδυτήρια, ενώ θα μπορούσαν να είχαν «καθαρίσει» σε μεγάλο βαθμό με το ματς, εάν στο 23΄ ο Παπαδόπουλος δεν αστοχούσε με κεφαλιά-ψαράκι από εξαιρετική πλεονεκτική θέση.

 

Μη έχοντας άλλες επιλογές, από το να επιτεθεί, ο Πλατανιάς προσπάθησε να βγει μπροστά στο δεύτερο ημίχρονο για να ισοφαρίσει. Η ομάδα του Άγγελου Αναστασιάδη έφτασε κοντά στο στόχο της στο 61΄, με το σουτ του Κάταϊ από καλή θέση να βρίσκει στα πόδια του Νάστου και λίγο έλλειψε να μπει το αυτογκόλ.

 

Οι γηπεδούχοι δεν ήταν καλοί στην επανάληψη, με λανθασμένες επιλογές, γεγονός που ανάγκασε το Γιώργο Παράσχο να προβεί σε αλλαγές για να αλλάξει τα κακώς κείμενα. Παρά την καλή εικόνα που είχαν, όμως, κατάφεραν στο 75΄ να σκοράρουν με την καρφωτή κεφαλιά του Ταυλαρίδη μετά το κόρνερ του Ούμπιντες και ουσιαστικά να «τελειώσουν» το παιχνίδι.

 

Το «κερασάκι στην τούρτα» έβαλε ο Δημούτσος στο 77΄ με το εξαιρετικό γκολ που πέτυχε με δυνατό σουτ (3-0).

 

Ατρόμητος (Γιώργος Παράσχος): Τσενάμο, Νάστος, Ταυλαρίδης, Λαζαρίδης, Γιαννούλης, Δημούτσος, Γκαρσία (69' Καραμάνος), Ουμπίδες, Ναπολεόνι (63' Μπάλλας), Μπρίτο (85' Γεωργίου), Παπαδόπουλος.

Πλατανιάς (Άγγελος Αναστασιάδης): Γιωργαλλίδης, Ίνκουμ, Αγκιλέρα, Φαϊσκα, Ζαραδούκας (71' Θέρα), Τετέ, Καζναφέρης, Κάταϊ (80' Σιαλμάς), Βλαχοδήμος (80' Μπέλιτς), Γιαχία, Τόρες.

© 2011-2022 westnews.gr, all rights reserved