z
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο γρονθοκόπησε δύο αντιπάλους
Κατηγορία : Αθλητικά / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2015-01-25 07:00:00

Επεισοδιακό τέλος είχε η αναμέτρηση της Ρεάλ Μαδρίτης με την Κόρδοβα στην Ανδαλουσία, αφού ο Κριστιάνο Ρονάλντο έδωσε μπουνιά σε αντίπαλό του στο 80' και δύο λεπτά αργότερα επιτέθηκε με χέρια και πόδια σε έτερο αντίπαλο, με συνέπεια να αποβληθεί από την αναμέτρηση.

Το σκορ ήταν στο 1-1 και ο Πορτογάλος κάτοχος της "Χρυσής Μπάλας" ήταν εκνευρισμένος από τα σκληρά μαρκαρίσματα των αντιπάλων του.

Στο 80ό λεπτό, σε μία εκτέλεση κόρνερ, αφού απέφυγε τον Χοσέ Άνχελ Κρέσπο, τον χτύπησε στο πρόσωπο με τη γροθιά του. Ο διαιτητής δεν αντιλήφθηκε το περιστατικό και δεν τιμώρησε τον αρχισκόρερ της Primera Division με 28 τέρματα.

Δύο λεπτά αργότερα, σε ακόμα μία φάση στην περιοχή των γηπεδούχων, ο Ρονάλντο χτύπησε ταυτόχρονα με μπουνιά και κλωτσιά τον Εντιμάρ Φράγκα. Ο διαιτητής είδε αυτό το συμβάν και απέβαλε με απευθείας κόκκινη τον Πορτογάλο.

Κατά την αποχώρησή του, ο εκνευρισμένος Ρονάλντο σκούπισε επιδεικτικά το σήμα του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων που βρίσκεται στη φανέλα της Ρεάλ, του τουρνουά που κατέκτησε τον Δεκέμβριο η πρωταθλήτρια Ευρώπης.

Ζήτησε συγγνώμη

Λίγες ώρες μετά από το τέλος του αγώνα, ο Ρονάλντο απολογήθηκε για τη συμπεριφορά του μέσω του λογαριασμού που διατηρεί στο twitter.

Ο 29χρονος αρχηγός της εθνικής Πορτογαλίας έγραψε χαρακτηριστικά: "Συγγνώμη από όλους και ειδικά από τον Εντιμάρ για την απερίσκεπτη πράξη μου στο παιχνίδι σήμερα".

Χάνει την Ατλέτικο

Βαριά αναμένεται να είναι η "καμπάνα" στον Ρονάλντο. Αρχικά θα απουσιάσει από την προσεχή αναμέτρηση της Ρεάλ, απέναντι στη Ρεάλ Σοθιεδάδ στο "Σαντιάγκο Μπερναμπέου".

Ακολούθως, τα πάντα θα κριθούν από την απόφαση του αθλητικού δικαστή, με πιθανότερο το ενδεχόμενο απουσίας από ακόμα 3 παιχνίδια, ήτοι με Σεβίλλη, Ατλέτικο και Λα Κορούνια.

Οι επίμαχες φάσεις

 


© 2011-2022 westnews.gr, all rights reserved