z
Πανέτοιμος ο Ατρόμητος για την μεγάλη μάχη (videos)
Κατηγορία : Αθλητικά / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2014-07-30 23:55:00

Στο Σαράγεβο βρίσκεται από σήμερα η αποστολή της ομάδας εν όψει του αυριανού αγώνα για τον Γ’ Προκριματικό Γύρο του Γιουρόπα Λιγκ.

 

Η αποστολή αναχώρησε στις 12.30 από το «Ελ. Βενιζέλος» με πτήση τσάρτερ και έφθασε στην πρωτεύουσα της Βοσνίας στις 14.00 ώρα Ελλάδας.

 

 

Οι παίκτες αποσύρθηκαν στο ξενοδοχείο, γευμάτισαν και το απόγευμα έκαναν προπόνηση στο γήπεδο που θα διεξαχθεί ο αγώνας.



Ο καιρός στην ιστορική αλλά και μαρτυρική πόλη είναι βροχερός και η θερμοκρασία στους 24 βαθμούς Κελσίου. Οι αφίσες του αυριανού αγώνα κυριαρχούν στους δρόμους του Σαράγεβο και σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των υπευθύνων θα τον παρακολουθήσουν γύρω στους 10 χιλιάδες φιλάθλους.

 

H συνέντευξη τύπου και η προπόνηση στο «Asim Ferhatovic»

 

Την καθιερωμένη συνέντευξη τύπου εν όψει του αυριανού αγώνα με την FK Sarajevo παραχώρησε ο προπονητής του Ατρόμητου Γιώργος Παράσχος στους εκπροσώπους του βοσνιακού και ελληνικού τύπου.

 

Αρχικά ρωτήθηκε για το σχήμα 3-5-2 και απάντησε ότι: «Μας πηγαίνει αυτός ο τρόπος παιχνιδιού και μπορούμε να γίνουμε και απειλητικοί με αυτό τον τρόπο. Δουλέψαμε τις τελευταίες δύο εβδομάδες πάνω σε αυτό τον τρόπο και νομίζω ότι μας πηγαίνει». Στην συνέχεια είπε ότι: «Έχουμε αποκτήσει τη σχετική εμπειρία. Η ομάδα αυτή δεν έχει αλλάξει τα τελευταία χρόνια, έχει ομοιογένεια και φέτος περιμένουμε ακόμα καλύτερα αποτελέσματα. Όταν μπουν οι Ούμπιδες και Τάτος θα παίξουμε ακόμα καλύτερο ποδόσφαιρο. Θα επιδιώξουμε να κερδίσουμε. Από εκεί πέρα και η ισοπαλία θα είναι καλό αποτέλεσμα. Δεν υποτιμάμε τον αντίπαλο. Είναι καλή μεσοεπιθετικά και σίγουρα θα παίξουν ρόλο και οι καιρικές συνθήκες. Ένας στεγνός αγωνιστικός χώρος θα ευνοήσει την ομάδα μου».

 

 

Ο αρχηγός της ομάδας μας Βαγγέλης Νάστος δήλωσε με την σειρά του: «Πρέπει να είμαστε σοβαροί και στα δύο παιχνίδια. Έχουμε δουλέψει και είμαστε σε καλό επίπεδο. Να τα δώσουμε όλα για να πάρουμε αυτή την πρόκριση. Το Σαράγεβο είναι μια κλάση ανώτερο από την Χάουγκεσουντ. Έχει ποιότητα και δεν θέλω να πω ότι είμαστε το φαβορί. Το ματς είναι 50-50. Αλλά αν είμαστε σοβαροί μπορούμε να είμαστε αυτοί που θα πάρουμε την πρόκριση. Ο Ατρόμητος έχει δείξει ότι δεν είναι ομάδα που περιμένει να χτυπήσει στην κόντρα. Είναι ομάδα που επιβάλλει τον ρυθμό της και μπορεί να παίξει ποιοτικό ποδόσφαιρο».

 

 

Ακολούθησε η προπόνηση στο «Asim Ferhatovic Stadion» που είναι το Ολυμπιακό Στάδιο της Βοσνίας και η κατάσταση του αγωνιστικού χώρου ήταν καλή παρά τη βροχή που είχε προηγηθεί. Η προπόνηση είχε διάρκεια 50 λεπτών.

© 2011-2022 westnews.gr, all rights reserved