z
Πέρασε από το «Παγκρήτιο» ο Ατρόμητος
Κατηγορία : Αθλητικά / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2014-01-04 19:30:00

Ένα γκολ του Καραμάνου στο 17ο λεπτό έκρινε την τύχη του αγώνα στο «Παγκρήτιο» στάδιο ανάμεσα στον Εργοτέλη και τον Ατρόμητο, που βρήκε νικήτρια με 1-0 την αθηναϊκή ομάδα, η οποία αύξησε τη διαφορά της από τον τέταρτο Παναθηναϊκό στους πέντε βαθμούς και θα παραμείνει τρίτη ό,τι κι αν συμβεί αύριο στο Αγρίνιο.

Το συγκρότημα του Γιώργου Παράσχου μπήκε λοιπόν με το «δεξί» στο β΄ γύρο του πρωταθλήματος (18η αγωνιστική), αν και στο ξεκίνημα οι γηπεδούχοι ήταν πιο δραστήριοι. Κόντρα στη ροή της αναμέτρησης πάντως, ήταν η ομάδα των δυτικών προαστίων που βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα στο 17ο λεπτό, με ωραίο σουτ του Καραμάνου.

Τρία λεπτά αργότερα ο Εργοτέλης προσπάθησε να «απαντήσει», αλλά ο Τσενάμο εξουδετέρωσε το σουτ του Διαμαντάκου. Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να διατηρούν την υπεροχή, όμως ήταν ανούσια αφού ελάχιστες φορές οι επιθέσεις τους ήταν απειλητικές. Ακόμη χειρότερο σε ποιότητα ήταν το δεύτερο 45λεπτο, με τις δύο ομάδες να κάνουν πολλά λάθη.

Ο Εργοτέλης προσπάθησε για την ισοφάριση, αλλά η πρώτη άξια αναφοράς ευκαιρία του καταγράφηκε στο 74ο λεπτό, όταν ο Χαλκιαδάκης σούταρε και ο Τσενάμο απέκρουσε με δυσκολία. Στο 87΄ και πάλι ο Τσενάμο πραγματοποίησε την απόκρουση του αγώνα, σε νέο δυνατό σουτ του Χαλκιαδάκη κρατώντας το 0-1 και το τρίποντο για τον Ατρόμητο.

© 2011-2022 westnews.gr, all rights reserved