z
Σοκ στο Περιστέρι, αποκλεισμός για τον Ατρόμητο
Κατηγορία : Αθλητικά / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2014-08-08 00:05:00

Ο Ατρόμητος "αυτοκτόνησε" στο Περιστέρι αφού απέτυχε να διατηρήσει το προβάδισμα της νίκης 2-1 στη Βοσνία και ηττήθηκε 3-1 στην παράταση και αποκλείστηκε από τη Σαράγεβο για τον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League.

Οι Περιστεριώτες δεν μπήκαν ποτέ ουσιαστικά στο παιχνίδι, παίζοντας με τον αέρα του αποτελέσματος από τον πρώτο αγώνα. Τα μηνύματα από την αντίπερα όχθη δεν ήταν θετικά, όμως, και στο 24ο λεπτό ο Χάρις Ντούλιεβιτς έβαλε μπροστά στο σκορ τους φιλοξενουμένους.

Η αντίδραση των παικτών του Γιώργου Παράσχου ήταν μηδαμινή, με συνέπεια ο έμπειρος τεχνικός να ρίξει στο παιχνίδι πρώτα τον Ανδρέα Τάτο και στη συνέχεια τον Στέφανο Ναπολεόνι.

Οι γηπεδούχοι εξακολουθούσαν να μην απειλούν επιθετικά και οι Βόσνιοι έπαιξαν καλά στην αντεπίθεση, με συνέπεια να είναι πιο επικίνδυνοι.

Στο 80ό λεπτό, μάλιστα, βρήκαν νέο γκολ με τον Νεμάνια Μπίλμπιγια και πλέον κρατούσαν στα χέρια τους σκορ πρόκρισης, ωστόσο ο Στάθης Ταυλαρίδης ισοφάρισε στο 86' κι έστειλε το παιχνίδι στην παράταση.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν ανώτεροι στο επιπλέον ημίωρο, είχαν δοκάρι με τον Μίλος Στόιτσεφ και βρήκαν τρίτο τέρμα με τον Μπίλμπιγια στις καθυστερήσεις του 1ου ημιχρόνου, με συνέπεια να φτάσουν στη νίκη πρόκριση.

Η ταυτότητα του αγώνα

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Τσενάμο, Ταυλαρίδης, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Γιαννούλης, Νάστος (65' Ναπολεόνι), Δημούτσος, Πίτου, Μπρίτο (75' Μπάλλας), Καραμάνος, Φάμπιο (46' Τάτος).

ΣΑΡΑΓΕΒΟ: Μπάντοβιτς, Μπάριτς (103 Πρότιτς), Τατομίροβιτς, Ντούποβατς, Πουζίγκατσα, Στόιτσεβ, Ντούλιεβιτς, Τσίμιροτ, Όκιτς (68' Μπιλμπίγια), Ράντοβατς (68' Κοβάσεβιτς), Βελκόσκι

Γκολ: 86' Ταυλαρίδης / 24' Ντούλιεβιτς, 80' και 105' Μπίλμπιγια
Κάρτες: 9' Μπρίτο, 75' Καραμάνος, 108' Τάτος / 56' Τατομίροβιτς, 82' Ντούποβιτς

 

 

© 2011-2022 westnews.gr, all rights reserved