z
Στις 25 Ιουνίου η πρώτη του Ατρόμητου, έκλεισε φιλικά στην Αυστρία
Κατηγορία : Αθλητικά / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2018-06-13 08:00:00

Διαδικασία-εξπρές θα έχει για τους παίκτες του Ατρόμητου η φετινή περίοδος των διακοπών, αφού οι ευρωπαϊκές υποχρεώσεις στο δεύτερο προκριματικό του Europa League τους υποχρεώνει να «στρωθούν» από νωρίς στη δουλειά.

 

Συγκεκριμένα, οι ποδοσφαιριστές του Νταμίρ Κάναντι θα επιστρέψουν στη συνηθισμένη καθημερινότητά τους από τις 24 Ιουνίου, ημερομηνία στην οποία θα υποβληθούν σε πλήρη ιατρικό έλεγχο εν όψει της απαιτητικής προετοιμασίας που θα εφαρμόσει και φέτος ο Αυστριακός τεχνικός.

 

Αυτή θα αρχίσει από την επόμενη κιόλας μέρα. Στις 25 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί πρωινή προπόνηση στο Μαζαράκη ενώ το απόγευμα της ίδιας μέρας οι φίλοι της ομάδας θα έχουν την ευκαιρία να δώσουν το δυναμικό τους «παρών» στο Δημοτικό Στάδιο του Περιστερίου, καθώς θα γίνει ο καθιερωμένος Αγιασμός ενώ θα παρουσιαστούν και τα μεταγραφικά αποκτήματα, που θα έχουν ολοκληρωθεί μέχρι τότε. Άλλωστε, είναι επιθυμία και του Αυστριακού τεχνικού, αλλά και της διοίκησης να έχουν ολοκληρώσει μεγάλο μέρος των κινήσεών τους, διότι οι αγωνιστικές υποχρεώσεις αρχίζουν φέτος από πολύ νωρίς (26 Ιουλίου).

 

Η προετοιμασία μέχρι τις 8 Ιουλίου θα συνεχιστεί στο Περιστέρι και στο προπονητικό κέντρο της ομάδας με διπλές προπονήσεις, ενώ στις 9 του ίδιου μήνα, η αποστολή θα αναχωρήσει για Μόναχο και από εκεί οδικώς θα φτάσει στο Μόνταφον της Αυστρίας, όπου θα μείνει μέχρι και τις 18 Ιουλίου.

 

Ο κυριότερος λόγος για την απόφαση να ταξιδέψει (έπειτα από χρόνια) η ομάδα στο εξωτερικό, πλην των ιδανικών καιρικών συνθηκών, πάρθηκε προκειμένου να διεξαχθούν φιλικά ματς και η ομάδα να είναι σε όσο το δυνατόν καλύτερη κατάσταση για την ευρωπαϊκή πρόκληση. Έχουν ήδη προγραμματιστεί δύο φιλικά, το πρώτο (11/7) με την πρώην ομάδα του Κάναντι, Άλταχ και στις 14/7 με τη Ζυρίχη που τερμάτισε 4η στο πρωτάθλημα Ελβετίας. Θα πραγματοποιηθεί ακόμα ένα φιλικό στις 17/7 με αντίπαλο που θα ανακοινωθεί προσεχώς.

 

Το προπονητικό κέντρο του Μόνταφον διαθέτει εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας σε συστήματα εκγύμνασης και αποκατάστασης, με το Spa center να ξεχωρίζει με πισινές αποκατάστασης, δυο σάουνες, τζακούζι εξωτερικού τύπου, γυμναστήριο με καινούργια όργανα γυμναστικής, δύο δωμάτια μασάζ και φυσικοθεραπευτήριο στα ευρωπαϊκά πρότυπα.

 

austria-atromitos-2.JPG

 

Το κέντρο εξέτασαν με μεγάλη προσοχή τόσο ο προπονητής της ομάδας, Νταμίρ Κάναντι όσο και ο γενικός αρχηγός, Νίκος Λαζαρίδης.

 

Του Παύλου Κουστέρη

© 2011-2022 westnews.gr, all rights reserved