z
Χαϊδάρι: Νέοι και εργασία
Ο Δήμος Χαϊδαρίου οργανώνει webinar που απευθύνεται σε νέους, ανέργους ή άτομα με μικρή εργασιακή εμπειρία, με στόχο την εκπαίδευση και ενδυνάμωση του επαγγελματικού...
Νέα Συνεδρίαση Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής
Τα θέματα Ημερήσιας Διάταξης της συνεδρίασης.
Ίλιον: Κοπή πίτας της «Δημοκρατικής Συνεργασίας» για το 2020
Η παράταξη του Δημάρχου Ιλίου, Νίκου Ζενέτου, «Δημοκρατική Συνεργασία» κόβει την Πρωτοχρονιάτικη πίτα της, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων στο Δημαρχείο Ιλίου.
Το Αιγάλεω ανάβει το δέντρο του με τον Γιώργο Τσαλίκη
Το Αιγάλεω, σας προσκαλεί στο άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου, την Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2019, ώρα 19.00 στην Πλατεία Εσταυρωμένου στάση Μέτρο "Αιγάλεω".
Το Περιστέρι ανάβει το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο
Το Περιστέρι, η ωραιότερη Χριστουγεννιάτικη πόλη, σας προσκαλεί όλοι μαζί να δώσουμε το σύνθημα για να ανάψουν τα φώτα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου.
Ο Δήμος Ιλίου ανάβει το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο
Με το σύνθημα «Ανάβουμε το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο της Πόλης» ξεκινούν και επίσημα στον Δήμο Ιλίου, οι εορταστικές εκδηλώσεις για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά.
Εθελοντική αιμοδοσία στο Δήμο Ιλίου
Εθελοντική αιμοδοσία για την Τράπεζα Αίματος του Δήμου Ιλίου θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 18 και Σάββατο 19 Οκτωβρίου, στο Δημαρχείο Ιλίου.
Ο NiVo στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής
Οι Πρυτανικές Αρχές του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής θα καλωσορίσουν τους πρωτοετείς φοιτητές με μια ιδιαίτερη μουσική εκδήλωση.
Ίλιον: 1ο Φεστιβάλ μπίρας και φολκλόρ ΚΥΚΕΩΝ
Ένα ακόμα πόλο έλξης για το Ίλιον φιλοδοξεί να αποτελέσει η διοργάνωση του 1ου Φεστιβάλ Μπίρας και Φολκλόρ από 29 Αυγούστου έως 1 Σεπτεμβρίου 2019 στην κεντρική...
Στις 29 Αυγούστου η ορκωμοσία του νέου Περιφερειάρχη Αττικής
Την Πέμπτη, 29 Αυγούστου, θα πραγματοποιηθεί η τελετή ορκωμοσίας του νέου Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη και των αιρετών μελών του Περιφερειακού Συμβουλίου...
Πρόσκληση για συζήτηση από τον Δ. Καλογερόπουλο
Ο υποψήφιος βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία στο Δυτικό Τομέα Αθηνών θα πραγματοποιήσει συγκέντρωση για συζήτηση, αύριο, Τετάρτη, 19 Ιουνίου 2019.
10η διημερίδα «Τεχνολογίες αιχμής στην εκπαιδευτική πράξη»
Τα Εκπαιδευτήρια Αυγουλέα-Λιναρδάτου για 10η συνεχή χρονιά, διοργανώνουν την ιδιαίτερα επιτυχημένη διημερίδα «Τεχνολογίες αιχμής στην εκπαιδευτική πράξη».
54η εθελοντική αιμοδοσία Δήμου Πετρούπολης
Ο Δήμος Πετρούπολης, σε συνεργασία με τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό διοργανώνει εθελοντική αιμοδοσία το Σάββατο 16 και την Κυριακή 17 Μαρτίου, στο Πολιτιστικό...
Εκδήλωση: «Το Αιγάλεω την επόμενη 10ετία»
Η ανεξάρτητη πρωτοβουλία «Αλλάζουμε το Αιγάλεω - egaleorestart.gr» πραγματοποιεί εκδήλωση την Τετάρτη, 6 Μαρτίου, στο Πολιτιστικό Κέντρο «Γ. Ρίτσος» (Δημαρχείου...
Σελίδες: (Σελίδα 1 από 101) <<<1234567891011>>>
© 2011-2022 westnews.gr, all rights reserved