z
Μεγάλη επιτυχία για τη διημερίδα «Τεχνολογίες Αιχμής στην Εκπαιδευτική Πράξη»
Κατηγορία : Αγορά / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2013-03-15 09:00:00

To Σαββατοκύριακο 2 & 3 Μαρτίου 2013, πραγματοποιήθηκαν με πολύ μεγάλη επιτυχία οι εργασίες της 4ης Διημερίδας «Τεχνολογίες Αιχμής στην εκπαιδευτικήπράξη» που διοργανώθηκε από τα Εκπαιδευτήρια Σ. Αυγουλέα-Λιναρδάτου υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού.

Μια διημερίδα που έχει καθιερωθεί ως θεσμός για την εκπαιδευτική κοινότητα καθώς συμμετείχαν περισσότεροι από 750 εκπαιδευτικοί, φοιτητές, και στελέχη φορέων εκπαίδευσης- εταιρειών που προσήλθαν απ όλα τα μέρη της Ελλάδας.

Η Διημερίδα πραγματοποιήθηκε επίσης με την υποστήριξη της ΕΕΛ/ΛΑΚ(Εταιρεία Ελεύθερου Λογισμικού/Λογισμικού Ανοιχτού Κώδικα, της ΕΠΥ(Ελληνική Εταιρεία Επιστημόνων καιΕπαγγελματιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών), του Ιδρύματος Λαμπράκη, της Π.Ε.Κ.Α.Π. (Πανελλήνια Ένωση Καθηγητών Πληροφορικής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης), του ΣΕΠΒΕ (Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Πληροφορικής Βορείου Ελλάδος)του CosyLlab (ComputerSupportedLearningEngineeringLab-Πανεπιστήμιο Πειραιώς) και του Εργαστηρίου Νέων Τεχνολογιών  Τεχνολογιών στην Επικοινωνία, την Εκπαίδευση & τα μέσα Μ.Μ.Ε. ΕΚΠΑ, της ερευνητικής ομάδαςCosyLLABτου Τμήματος Ψηφιακών Συστημάτων του Πανεπιστημίου Πειραιώς και τουΕργαστήριο Νέων Τεχνολογιών στην Επικοινωνία, την Εκπαίδευση και τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών

Όσοι συμμετείχαν στη διημερίδα είχαν την ευκαιρία στις 85 παρουσιάσειςπου πραγματοποιήθηκαν σε διαδραστικούς πίνακες,να παρουσιάσουν μέρος της δουλειάς τους και να καταθέσουν τις προτάσειςτους σε συναδέλφους, όσο και να παρακολουθήσουν τις εργασίες της διημερίδας, να ενημερωθούν για τις δυνατότητες που τους παρέχουν οι νέες τεχνολογίες, ανταλλάσοντας ιδέες και πρακτικές πάντα με επιδιωκόμενο την καλύτερη δυνατή αξιοποίηση των σύγχρονων εκπαιδευτικών εργαλείων.

Παράλληλα το Σάββατο 2 Μαρτίου, με την έναρξη της διημερίδας πραγματοποιήθηκαν κεντρικές παρουσιάσεις στην Αίθουσα Εκδηλώσεωντου σχολείου στις οποίες συμμετείχαν οι ακόλουθοι ομιλητές:

- Στυλιανός Πρέκας, Μηχανικός Δικτύων στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο - Υπουργείο Παιδείας
- Αθανασία Τζιώλη, Μέλος ερευνητικής ομάδας Εργαστηρίου Προηγμένων Τεχνολογιών Μάθησης και Πολιτισμού «CosyLLAB» - Τμήμα Ψηφιακών Συστημάτων Πανεπιστημίου Πειραιώς
- Δημήτρης Τσίγκος, Πρόεδρος Ευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας Νέων Επιχειρηματιών - YES
- ΧριστόφοροςΠαππάς, Project Manager - Learn-e-Pedia
- Νατάσα Γεωργίου, Υπεύθυνη Εκπαιδευτικών Λύσεων - EPSON Hellas
- ΙσίδωροςΣιδερίδης, Chief Executive Officer - InEdu
- Ελένη Τσιπά, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων & ΕΚΕ - Οracle Ελλάς

Φωτογραφίες από την Διημερίδα

© 2011-2022 westnews.gr, all rights reserved