z
ΡΑΔΙΟ-ΤΑΞΙ Παρθενών
Κατηγορία : Αγορά / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2015-01-05 10:00:00

Το Σωματείο Ραδιοταξί Παρθενών ιδρύθηκε το 1979 στην Αθήνα με στόχο την παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών μεταβίβασης και μεταφοράς. Τα αυτοκίνητά μας πηγαίνουν σε οποιονδήποτε προορισμό επιθυμείτε σε όλη την Ελλάδα, καλύπτοντας όλο το φάσμα της μεταφοράς ατόμων ή και αντικειμένων. Εσείς απλά επιλέξτε τον προορισμό και δώστε μας την εντολή, με ένα απλό τηλεφώνημα καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ώρου.



Ο Παρθενών επανδρώνει τον σύγχρονο στόλο του με επαγγελματίες οδηγούς, οι οποίοι με συνέπεια και αξιοπιστία παρέχουν υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών. Ο στόλος μας αποτελείται από 350 αυτοκίνητα, που πληρούν τα αυστηρότερα κριτήρια ασφάλειας στη μεταφορά. Εμπιστευθείτε μας και απολαύστε άμεση εξυπηρέτηση, συνέπεια, πολυτέλεια, διακριτικότητα και πολύγλωσση υποστήριξη. Παράλληλα, με γνώμονα τη συνεχή εξέλιξή μας αναβαθμίζουμε τις υπηρεσίες μας, ώστε να ανταποκρινόμαστε σε όλες τις σύγχρονες ανάγκες, δίνοντας ολοκληρωμένες λύσεις για τις μετακινήσεις σας εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια. Ερχόμαστε κοντά στο επιβατικό κοινό, τον ιδιώτη αλλά και τον επαγγελματία, παρέχοντας λύσεις για τις μετακινήσεις αλλά και τις μεταφορές αγαθών και εμπορευμάτων.



Εξυπηρετούμε:


  • Από και προς αεροδρόμια, σταθμούς και λιμάνια
  • Τα παιδιά σας από και προς το σχολείο τους
  • Διαδρομές με στάσεις και αναμονές
  • Ομαδικές μετακινήσεις για εκθέσει και συνέδρια
  • Ταξίδια - Εκδρομές σε όλη την Ελλάδα
  • Ειδικές τιμές - Προσφορές για ταξιδιωτικά γραφεία, επαγγελματίες, εταιρείες

 

Επιπλέον, αναλαμβάνουμε τη μεταφορά ασυνόδευτων φακέλων, μικρών και μεγάλων δεμάτων όλο το 24ωρο, 365 ημέρες τον χρόνο, με ασφάλεια, εχεμύθεια και ταχύτητα σε όλη την Ελλάδα.

 

Τηλεφωνικό Κέντρο: 210 53 23 300 - 24 ώρες το 24ωρο


Για όλες τις διαδρομές, όταν το κόστος της διαδρομής είναι άνω των 5 ευρώ, ο πελάτης δεν χρεώνεται την κλήση.

 

Πληρώνει ΜΟΝΟ ότι γράφει το ρολόι!

 

Για προκαθορισμένα ραντεβού η χρέωση είναι μόνο 2 ευρώ αντί για 3 ευρώ.

 

© 2011-2022 westnews.gr, all rights reserved