z
Συσκευές με νοημοσύνη και υψηλή απόδοση ο νέος στόχος της INDESIT στη νέα εποχή
Κατηγορία : Αγορά / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2011-10-06 14:00:00

Tη δυναμική παρουσία της στην Ελλάδα και την Ευρώπη δήλωσε η γνωστή εταιρεία λευκών συσκευών Indesit Company, στην παρουσίαση που έγινε στις 6 Οκτωβρίου στον Πολυχώρο Πολιτισμού «Αθηναΐς».

Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στα νέα προϊόντα της Hotpoint, εταιρείας που βρίσκεται κάτω από την ομπρέλα της Indesit Company. Την παρουσίαση έκαναν o κ. Lorenzo Fiorani, Area Marketing Manager East Europe της Indesit Company και ο κ. Γιώργος Διακογεωργίου, Marketing Manager της Indesit Ελλάδας.

Κατά την ομιλία του ο κ. Fiorani επισήμανε ότι: «Η Indesit Company είναι η Νο 2 παραγωγός ηλεκτρικών συσκευών στην Ευρώπη και η Νο 5 διεθνώς, εμφανίζοντας το 2010 τζίρο 3 δις. ευρώ και συνεχώς αυξανόμενες πωλήσεις.

Χαρακτηριστικά, το 2010 οι πωλήσεις της εταιρείας αυξήθηκαν κατά 10% ». Στη συνέχεια, στην παρουσίασή του ο κ. Διακογεωργίου τόνισε τα πλεονεκτήματα και τη δέσμευση της Hotpoint να προσφέρει στους καταναλωτές συσκευές με νοημοσύνη, υψηλή απόδοση και μεγάλη ποικιλία• χαρακτηριστικά που δίνουν την ευχέρεια στον καθένα να επιλέξει το προϊόν που του ταιριάζει.

Κατόπιν, παρουσιάσθηκαν το σύστημα εντοιχιζόμενων συσκευών και μικροσυσκευών pret-a-porter Luce, οι νέες σειρές προϊόντων ψύξης Evolution και Futura, καθώς και η σειρά πλυντηρίων New Aqualtis. Τα πλυντήρια και τα στεγνωτήρια ικανοποιούν την ανάγκη για λειτουργικότητα και μέγιστη απόδοση πλύσης, εστιάζοντας στο σχεδιασμό και την τεχνολογία. Επίσης, περιλαμβάνουν αντιαλλεργικά, παιδικά και οικολογικά προγράμματα. Αυτή είναι μία μόνο από τις καινοτομίες της Hotpoint, που διαρκώς αναζητά τις ιδανικές λύσεις, όπως εκφράζονται μέσα από το σύνθημά της «Οι ιδέες μας, το σπίτι σας».

© 2011-2022 westnews.gr, all rights reserved