z
WestCity Cinemas: Η κινηματογραφική ιστορία στα Δυτικά συνεχίζεται!
Κατηγορία : Αγορά / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2018-04-23 17:00:00

Οι παλιότεροι θα θυμούνται το σημείο στο Μπουρνάζι όπου κάποτε δέσποζε ένας από τους πιο ζωηρούς πολυκινηματογράφους της περιοχής. Στη θέση του, βρίσκεται, πλέον, ένας νέος, ανανεωμένος και σύγχρονος κινηματογράφος, στην καρδιά της πρωτεύουσας των δυτικών, στην πλατεία Μπουρναζίου. Το όνομα αυτού: WestCity Cinemas!

Με νέο όραμα, με κέφι και μεράκι για το σινεμά, με συναίσθηση των οικονομικών δυσκολιών της εποχής αλλά και κόντρα στο κλίμα απαισιοδοξίας, η μαγεία του κινηματογράφου ξαναζωντανεύει και αναπληρώνει το κενό που υπήρχε για χρόνια στην περιοχή.

Οι ιθύνοντες έχουν δημιουργήσει έναν πολυχώρο που, όχι απλά κοντράρει άλλους πολυδιαφημισμένους κινηματογραφικούς κολοσσούς, αλλά θα λέγαμε ότι τους ξεπερνάει σε φινέτσα, ποιότητα, τιμές και αίθουσες. Από την άλλη, το WestCity Cinemas προσφέρει μεγάλη ποικιλία ταινιών για όλες τις προτιμήσεις.

Με 4 αίθουσες προβολών κάθε μέρα, από νωρίς το απόγευμα μέχρι αργά το βράδυ, οι σινεφίλ έχουν τη δυνατότητα να πάνε οποιαδήποτε στιγμή επιθυμούν για να απολαύσουν τις ολοκαίνουργιες ταινίες που προσφέρει ο πολυκινηματογράφος, με υπερσύγχρονη τεχνολογία ψηφιακού ήχου και εικόνας στις μεγαλύτερες οθόνες για τέλεια απόδοση. Οι αίθουσες είναι ανακαινισμένες και άνετες και ο κόσμος μπορεί να επιλέξει τις καλύτερες γεύσεις και ποικιλία σε φαγητά/ σνακ/ αναψυκτικά/ ροφήματα και ποτά.

Φυσικά, οι παροχές του WestCity Cinemas δεν σταματούν εκεί! Έχουν δημιουργηθεί χώροι για προσωπικές προβολές (prive screenings) όπου μπορεί κάποιος να απολαύσει την αγαπημένη του ταινία με την παρέα του, kidspecial εγκαταστάσεις και ειδικά διαμορφωμένοι χώροι για παιδιά, με τις πιο διασκεδαστικές μεταγλωττισμένες ταινίες, με δυνατότητα διοργάνωσης παιδικών πάρτι και σχολικών προβολών, καθώς επίσης και gameroom για τα καλύτερα παιχνίδια στις καλύτερες κονσόλες και προβολές αθλητικών γεγονότων και αγώνων σε κινηματογραφικές οθόνες!
Είναι εύκολα κατανοητό πως πρόκειται για ένα εγχείρημα μοναδικό αυτή τη στιγμή στα Δυτικά και καθιστά τον πολυκινηματογράφο, τόπο προορισμού των απανταχού σινεφίλ (και όχι μόνο) που θέλουν ποιοτική διασκέδαση και σωστές τιμές και όχι απλά να δουν μια ταινία.

Το WestCity Cinemas βρίσκεται στην οδό Κωνσταντινουπόλεως 82β, στη Πλ. Μπουρναζίου, στο Περιστέρι. Μπορείτε να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά με τον πολυχώρο στο 210-5756239, ή να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του www.westcitycinemas.gr, για περισσότερες πληροφορίες.

© 2011-2022 westnews.gr, all rights reserved