z
Αιρετικά εφημερίδας ΔΥΤΙΚΑ ΝΕΑ Φύλλο 1
Κατηγορία : Αιρετικά / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2013-03-29 15:00:00

- «Το Χαϊδάρι διαλύθηκε!», δήλωσε ο αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αθήνας Κώστας Παπαντωνίου στη τελευταία συνεδρίαση Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας Δυτικής Αττικής με αφορμή τις πλημμύρες που έπληξαν την περιοχή.

- «Το Αττικό Νοσοκομείο διαλύεται», είναι η φωνή των εργαζομένων, οι οποίοι δουλεύουν κάτω από αφόρητες συνθήκες πίεσης λόγω έλλειψης προσωπικού και επιπλέον πέφτουν θύματα βιαιοπραγιών από αγανακτισμένους συγγενείς ασθενών.

- «Ανεξαρτητοποιήθηκε ο Ηλίας Περιμένης, Δημοτικός Σύμβουλος», με το συνδυασμό "Καλύτερο Χαϊδάρι" του Δημάρχου Δημήτρη Μαραβέλια, διαφωνώντας με τις επιλογές της Δημοτικής Αρχής για τη σύναψη συνεργασίας με Κοινωνικές Συνεταιριστικές Επιχειρήσεις.

- «Διαψεύδει» ο Δήμαρχος Χαϊδαρίου τις φήμες που τον θέλουν να ενδιαφέρεται για τον θώκο του περιφερειάρχη Αττικής, για του αντιπεριφερειάρχη;

- «Κατεβαίνει υποψήφιος με την ΝΔ», που μυαλό για τα δημοτικά στην αντιπολίτευση, έχει ρίξει λευκή πετσέτα… χαρές ο Δήμαρχος!

- «Πανηγύρια στην Πετρούπολη», για την αντιπολίτευση, όλοι έκοψαν πίτα και όλοι είχαν μεγάλη λαοθάλασσα.

- «Ιουνίου εκδηλώσεις», μεγάλες πολιτιστικές εκδηλώσεις στο Περιστέρι μας ετοιμάζει ο Αναπτυξιακός Σύνδεσμος, ίδωμεν…

- «Λεωφορειακές αλλαγές», μας ετοιμάζει ο ερχομός των νέων σταθμών του Μετρό στο Περιστέρι, να είστε έτοιμοι για ανασχεδιασμό!

- «Το τριεθνές», πως αλλιώς θα μπορούσε να ονομαστεί ο νέος σταθμός του Μετρό στην “Αγία Μαρίνα”. Βρίσκετε απέναντι από το Δημαρχείο Αιγάλεω, χωροταξικά ανήκει στην Αγία Βαρβάρα, το έταξαν στο Χαϊδάρι…

- «Μεγάλα βιοκλιματικά έργα», στην περιοχή του Αγίου Ιεροθέου που θα αλλάξει προς το καλύτερο την ποιότητα ζωής στην ευρύτερη περιοχή, περισσότερα στο επόμενο φύλλο.

- «Ήρθε ξένος» και μέσα σε δύο χρόνια έγινε ο αγαπητός όλων των Δημάρχων της Δυτικής Αθήνας, ο λόγος για τον Αντιπεριφερειάρχη Δυτικής Αθήνας, Κώστα Παπαντωνίου.

- «Αλαλούμ με τον ΟΤΕ», στην Αγία Βαρβάρα πολλές τηλεφωνικές συνδέσεις σε μεγάλο κομμάτι της περιοχής έχουν βγει εκτός λειτουργίας.

© 2011-2022 westnews.gr, all rights reserved