z
«Με Ηρακλή Δρούλια για ένα όραμα δημιουργίας στο Χαιδάρι»
Κατηγορία : Γιώργος Αργυρόπουλος / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2014-04-21 15:30:00

Του Γιώργου Αργυρόπουλου (ασκ. Δικηγόρος, μεταπτυχιακός φοιτητής Δημοσίου Δικαίου και Πολιτικής Επιστήμης Νομικής Δ.Π.Θ., Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Χαιδαρίου με το συνδυασμό «Όραμα Δημιουργίας-Ηρακλής Δρούλιας»)

 

Τον Ηρακλή Δρούλια τον γνώρισα ενόσω έψαχνα τα δημοτικά πράγματα της πόλης μου, του Χαιδαρίου και λόγω του ιδιαίτερου ενδιαφέροντός μου για τα κοινά ήθελα να δραστηριοποιηθώ πιο ενεργά. Αμέσως μόλις ήρθα σε επικοινωνία με τον ίδιο θέλησε να βγούμε να κάνουμε μια κουβέντα για την πόλη μας αλλά και τη γενικότερη πολιτική κατάσταση της χώρας μας. Άνθρωπος με όρεξη, ενθουσιασμό, με άποψη για οτιδήποτε συμβαίνει αλλά και με όραμα για την πόλη του, την πόλη στην οποία γεννήθηκε , μεγάλωσε και μένει μαζί με την οικογένειά του.

 

Οι θέσεις του για την τοπική αυτοδιοίκηση, η διεισδυτική ματιά του πολιτικού μηχανικού στα πολεοδομικά και χωροταξικά προβλήματα του Χαϊδαρίου δεν άργησαν να με πείσουν ότι είναι ο ικανότερος για τη διοίκηση του Δήμου μας. Τα άτομα δε που τον πλαισιώνουμε είμαστε πρόσωπα βγαλμένα μέσα από την κοινωνία μακριά από πατροναρίσματα, καθοδηγήσεις και συνδιαλλαγές. Νέα ικανά πρόσωπα, νέα οράματα, νέα εποχή!

 

Αυτή εν ολίγοις είναι η ιστορία του συνδυασμού μας, ένας συνδυασμός που γεννήθηκε από τα κάτω με την πλειοψηφία των προσώπων να ρίχνονται για πρώτη φορά στον πολιτικό στίβο. Οι τοπικές εκλογές χρειάζονται αξιόλογα πρόσωπα με προέλευση από την ίδια την κοινωνία. Με το πρόγραμμα και τις θέσεις μας προσπαθούμε να συνομιλήσουμε με τον κόσμο. Μερικές από τις άμεσα υλοποιήσιμες δεσμεύσεις του υποψηφίου δημάρχου και του συνδυασμού μας είναι οι εξής:

 

• Άμεση μείωση των δημοτικών τελών.

 

• Πρόγραμμα πλήρους απαλλαγής των πολύτεκνων οικογενειών από τα δημοτικά τέλη, στο πλαίσιο της κοινωνικής πολιτικής για τις ευαίσθητες πληθυσμιακές ομάδες.


• Ίδρυση και λειτουργία δημοτικών ιατρείων



• Δημιουργία κοινωνικού φαρμακείου



• Ενδυνάμωση και αναβάθμιση των ΚΑΠΗ της πόλης και επαναλειτουργία του ΚΑΠΗ στα Κουνέλια

 

• Στη βάση της εθελοντικής προσφοράς εργασίας και σε στενή συνεργασία με την τοπική εκκλησία, δημιουργούμε Το Σπίτι Αλληλεγγύης στο οποίο θα παρέχεται σίτιση και συμπαράσταση σε άπορους ανθρώπους και σε οικογένειες της περιοχής που χρήζουν ιδιαίτερης ανάγκης.

 

Το ΟΡΑΜΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, ο υποψήφιος δήμαρχος Ηρακλής Δρούλιας και οι υποψήφιοι δημοτικοί του σύμβουλοι θα αγωνιστούμε για να πάμε το Χαϊδάρι μπροστά. Γιατί δεν θέλουμε να επιστρέψει το Χαϊδάρι ξανά στο παρελθόν. Στις 18 Μαΐου στηρίξτε αποφασιστικά το συνδυασμό μας, το ΟΡΑΜΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ. Είναι η παράταξη της Ελπίδας. Είναι η παράταξη των έντιμων, των ικανών, των αποφασισμένων να δουλέψουν για το Χαϊδάρι και τους ανθρώπους του. Είναι η παράταξη της Νίκης και της Δημιουργίας.

© 2011-2022 westnews.gr, all rights reserved