z
Για δεύτερη συνεχή φορά, δικαιώνεται ο αγώνας της Δημοτικής Αρχής
Κατηγορία : Αρχική / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2012-02-22 10:10:00

Τη Δευτέρα 20 Φλεβάρη, συζητήθηκε στο Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών, το αίτημα της Δημοτικής Αρχής και των  353 κατοίκων της Πετρούπολης, με τη στήριξη της Νομικής Υπηρεσίας του Δήμου, για την έκδοση προσωρινής διαταγής προκειμένου να μη διακοπεί το ηλεκτρικό ρεύμα σε όσους δεν επιθυμούσαν ή δε μπορούσαν να πληρώσουν το χαράτσι που συμπεριλαμβάνεται στο λογαριασμό της ΔΕΗ.

Εκδόθηκε προσωρινή διαταγή, η οποία απαγορεύει τη διακοπή ηλεκτροδότησης από τη ΔΕΗ στις κατοικίες των εναγόντων, προσωρινά και μέχρι τη συζήτηση της υπόθεσης, έως τις 9 Ιουλίου 2012.

Η απόφαση αυτή, αποτελεί μια από τις λίγες σημαντικές δικαστικές αποφάσεις σε ολόκληρη τη χώρα, μαζί με την απόφαση της 17ης Γενάρη των 173 κατοίκων της Πετρούπολης και της Διοίκησης του Δήμου μας, που δικαιώνει, έστω και προσωρινά, ένα σημαντικό αριθμό ανθρώπων που αντιστέκονται στην πληρωμή αυτού του εκβιαστικού χαρατσιού μέσω της ΔΕΗ. Δίνει δύναμη σε όσους αντιστέκονται και κουράγιο για να συνεχίσουμε τους αγώνες σε καθετί που υποβαθμίζει τη ζωή μας.

Ο Δήμαρχος Θωμάς Κοτσαμπάς και η Διοίκηση του Δήμου, αντιτάχτηκαν, και έτσι θα συνεχίσουν να κάνουν, σε κάθε μέτρο που υποβαθμίζει τη ζωή του λαού της Πετρούπολης. Έγκαιρα, άνοιξε το διάλογο με τους κατοίκους κα τους φορείς της πόλης για το άδικο και εκβιαστικό χαράτσι μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ.

Κάλεσε το λαό της Πετρούπολης να μην υποκύψει στους εκβιασμούς και τις απειλές, να δείξει πιο αποφασιστικά την οργανωμένη δύναμή του και την αλληλεγγύη του ο ένας προς τον άλλο.

© 2011-2022 westnews.gr, all rights reserved