z
Πότε ορκίζονται οι νέες Δημοτικές Αρχές της Δυτικής Αθήνας
Κατηγορία : Αρχική / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2019-08-21 10:45:00

Σε μερικές μέρες οι νέες Δημοτικές Αρχές των Δήμων αναλαμβάνουν επισήμως τα καθήκοντα τους, αρχής γενομένης από την τελετή ορκωμοσίας των Δημάρχων και των νέων μελών του Δημοτικού Συμβουλίου.

 

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ

 

Ο έμπειρος Λάμπρος Μίχος, ο οποίος επικράτησε στις Δημοτικές εκλογές του Μαΐου καθώς και τα νέα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης ορκίζονται την Τετάρτη 28 Αυγούστου και ώρα 19:30.

 

orkomosia_ag_varv1.jpg

 

 

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ - ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ

 

Ο νέος Δήμαρχος Αγίων Αναργύρων - Καματερού, Σταύρος Τσίρμπας και τα νέα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης ορκίζονται την Τετάρτη 28 Αυγούστου και ώρα 20:00.

 

orkomosia_ag_an.jpg

 

 

 

ΔΗΜΟΣ ΑΙΓΑΛΕΩ


Ο νέος Δήμαρχος Αιγάλεω, Γιάννης Γκίκας και τα νέα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης ορκίζονται τo Σάββατο 31 Αυγούστου και ώρα 11:00.

 

orkomosia_aigalew.jpg

 

 

 

ΔΗΜΟΣ ΙΛΙΟΥ

 

Ο εκλεγείς για 4η συνεχόμενη φορά στο δημαρχιακό θώκο του Δήμου Ιλίου, Νίκος Ζενέτος και τα νέα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης ορκίζονται την Δευτέρα 26 Αυγούστου και ώρα 19:00.

 

orkomosia_ilion.jpg

 

 

 

ΔΗΜΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

 

Ο Ανδρέας Παχατουρίδης, ο οποίος με το ποσοστό-ρεκόρ, 74,16%, εκλέχθηκε για 5η φορά Δήμαρχος Περιστερίου και τα νέα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης ορκίζονται την Τετάρτη 28 Αυγούστου και ώρα 20:00.

 

orkomosia_peristeri.jpg

 

 

 

ΔΗΜΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ


Ο νέος Δήμαρχος Χαϊδαρίου, Βαγγέλης Ντηνιακός και τα νέα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης ορκίζονται την Τετάρτη 28 Αυγούστου και ώρα 20:00.

 

orkomosia_xaidari.jpg

© 2011-2022 westnews.gr, all rights reserved