z
Χαϊδάρι: Διοικητική παράδοση-παραλαβή του 6ου Νηπιαγωγείου από κλιμάκιο του ΟΣΚ
Κατηγορία : Αρχική / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2013-11-06 00:00:00

Ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΣΚ κ. Ηρακλής Δρούλιας παραβρέθηκε με κλιμάκιο του οργανισμού κατά τη διοικητική παράδοση του 6ου Νηπιαγωγείου Χαϊδαρίου, ενώ από την πλευρά της δημοτικής αρχής παρέλαβε ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Τάσος Λυμπέρης. Οι παρευρισκόμενοι αφού περιηγήθηκαν στο χώρο, έδειξαν ικανοποίηση από το αποτέλεσμα των εργασιών αναβάθμισης του υπάρχοντος εν λειτουργία νηπιαγωγείου, που βρίσκεται σε οικόπεδο έκτασης 1.909,85 m2, επί της οδού Κυπρίων Αγωνιστών.

Η παράδοση αφορούσε προσθήκη που έγινε στο εν λόγω σχολείο, δίνοντάς του  τη δυνατότητα να στεγάζει επιπλέον σχολικές δραστηριότητες.

Η αρχιτεκτονική μελέτη περιλάμβανε τη διαμόρφωση χώρων στο ισόγειο για 2 αίθουσες διδασκαλίας, χώρους υγιεινής για νήπια και νηπιαγωγούς καθώς και τη διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου. Στο υπόγειο διαμορφώθηκε χώρος για αποθήκη και ανοιχτός χώρος για διάφορες εκδηλώσεις, ενώ η μελέτη των Η/Μ εργασιών περιλάμβανε τα δίκτυα ύδρευσης και αποχέτευσης, ισχυρών και ασθενών ρευμάτων, κεντρικής θέρμανσης και καυσίμου αερίου, αντικεραυνικής και ενεργητικής πυροπροστασίας της προσθήκης.

© 2011-2022 westnews.gr, all rights reserved