z
Αγία Βαρβάρα: Αθλητική Γιορτή Στήριξης του Κοινωνικού Παντοπωλείου
Κατηγορία : Αγία Βαρβάρα / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2013-12-16 17:00:00

Πολύ μεγάλη και συγκινητική υπήρξε η ανταπόκριση του κόσμου στην αθλητική γιορτή στήριξης του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Αγίας Βαρβάρας, που διοργάνωσε ο Δήμος μαζί με τα αθλητικά σωματεία της πόλης την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013.
ag.varvara_trofima 2.jpg
Το μήνυμα ομοψυχίας και αλληλεγγύης της εκδήλωσης ασπάστηκαν πολλοί συμπολίτες, οι οποίοι γέμισαν το Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο «Νίκης 2ου Λυκείου» φέρνοντας μαζί τους τρόφιμα για το Κοινωνικό Παντοπωλείο, που θα προσφερθούν στους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη.
ag.varvara_trofima 3.jpg
Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιελάμβανε επίδειξη πινγκ-πονγκ, αγώνα μπάσκετ διάρκειας τριών περιόδων από 8 λεπτά η καθεμία και ενδιάμεσα προγράμματα ρυθμικής γυμναστικής, επίδειξη πολεμικών τεχνών από αθλητές του ΑΓΥΣ, αγώνα ποδοσφαίρου δύο 20λεπτων περιόδων και επίδειξη ρυθμικής γυμναστικής.
ag.varvara_trofima 4.jpg
Να υπενθυμίσουμε ότι τα αθλητικά σωματεία που συμμετείχαν σε αυτήν την αθλητική γιορτή ήταν: ΝΕΦΟ Νικηφόρος, ΑΓΣ Πολυνίκης, Οδυσσέας Αγίας Βαρβάρας, ΑΠΕ Αγία Ελεούσα, Κεραυνός Αγίας Βαρβάρας, Α.Ο. Αγίας Βαρβάρας, Α.ΓΥ.Σ. (Αθλητικό Γυμναστικό Σωματείο Αγίας Βαρβάρας) και Α.Σ. Αγίας Βαρβάρας (Αθλητικό Σωματείο Αγίας Βαρβάρας).

© 2011-2022 westnews.gr, all rights reserved