z
Αγία Βαρβάρα: Απόγνωση εκφράζουν οι κάτοικοι της Αγίας Μαρίνας
Κατηγορία : Αγία Βαρβάρα / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2018-05-10 13:00:00

Με επιστολή τους προς τον Δήμαρχο Αγίας Βαρβάρας, Γιώργο Καπλάνη, που κοινοποιήθηκε και στο Δήμαρχο Αιγάλεω, Δημήτρη Μπίρμπα, οι κάτοικοι της περιοχής της Αγίας Μαρίνας, τονίζουν πόσο δύσκολη έχει γίνει η καθημερινότητα τους, από όταν άνοιξε ο ομώνυμος σταθμός του Μετρό, το 2013.

 

Τονίζουν, χαρακτηριστικά, ότι η οδός Αγίας Μαρίνης, δρόμος διπλής κατεύθυνσης, έχει μετατραπεί σε ένα απέραντο χώρο στάθμευσης οχημάτων, παρά το γεγονός ότι έχουν τοποθετηθεί κάγκελα στο πεζοδρόμιο, ώστε να μη σταθμεύουν αυτοκίνητα.

 

Αυτό έχει προκαλέσει απίστευτη συμφόρηση στην οδό, καθώς τα βαρέα οχήματα και οι λεωφορειακές γραμμές δυσκολεύονται να περάσουν από το σημείο. Ταυτόχρονα, έχει γίνει καθημερινό φαινόμενο ο διαπληκτισμός των οδηγών και τα συνεχόμενα κορναρίσματα, ακόμα και σε ώρες κοινής ησυχίας, δίχως να υπάρχει σεβασμός των κατοίκων που διαμένουν στην περιοχή.

 

Ένα ακόμα πρόβλημα που τονίζουν οι κάτοικοι είναι ο κακός σχεδιασμός των λεωφορειακών γραμμών, καθώς 4 γραμμές διέρχονται από την συγκεκριμένη οδό και δυσχεραίνουν ακόμα περισσότερο τα πράγματα. Επισημαίνουν πως επαρκούν για τη διέλευση αυτών των γραμμών οι κεντρικές αρτηρίες της Ιεράς Οδού και της Ελευθερίου Βενιζέλου.

 

© 2011-2022 westnews.gr, all rights reserved