z
Αγία Βαρβάρα: Ετήσια Έκθεση του Κέντρου Εικαστικών Τεχνών
Κατηγορία : Αγία Βαρβάρα / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2013-09-19 13:00:00

Στο πλαίσιο του ετήσιου πολιτιστικού θεσμού της Αγίας Βαρβάρας «Γιορτές Πόλης 2013» εγκαινιάστηκε, τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου, η Ετήσια Έκθεση του Κέντρου Εικαστικών Τεχνών.

Καλεσμένος ήταν ο καθηγητής Χαρακτικής της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών κ. Γιάννης Γουρζής, σε μία εκδήλωση όπου αναδείχτηκε το ταλέντο των νεότερων σε ηλικία μαθητών του  Κέντρου.  

Παρουσία του Δημάρχου Αγίας Βαρβάρας Γιώργου Καπλάνη, ο καθηγητής εξήρε τη σημασία της έκφρασης των παιδιών μέσω της δημιουργίας της ζωγραφικής και της ενασχόλησης με τα εικαστικά, ειδικότερα στη σημερινή εποχή της ψηφιακής τεχνολογίας. Επιπλέον, παρατηρώντας τα έργα των παιδιών, διέκρινε «εκκολαπτόμενους καλλιτέχνες». Τέλος, στάθηκε στα αποτελέσματα της «πολύ καλής δουλειάς των υπευθύνων του κέντρου του Δήμου» όπως τη χαρακτήρισε.
eikastika_ag.varvara.jpg
Για όσους δεν είχαν την ευκαιρία μέχρι τώρα να απολαύσουν την εν λόγω εκδήλωση, ενημερώνουμε ότι η έκθεση θα παραμείνει ανοικτή για το κοινό ως τις 11/10 τις εξής μέρες και ώρες λειτουργίας: Δευτέρα –Παρασκευή 5:00-8:30 μ.μ., Σάββατο 10.00 π.μ.-1:00 μ.μ.

Την «πολύ καλή δουλειά των υπευθύνων του κέντρου του Δήμου» εξήρε ο καθηγητής Χαρακτικής της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών κ. Γιάννης Γουρζής

© 2011-2022 westnews.gr, all rights reserved