z
Aγία Βαρβάρα: Πρωινό τσάι με πνευματικές συζητήσεις
Κατηγορία : Αγία Βαρβάρα / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2013-11-25 12:55:00

Με ένα φλιτζάνι τσάι, σε χαλαρό, αλλά διόλου ελαφρύ κλίμα, γίνονται συχνά οι πιο ενδιαφέρουσες συζητήσεις. Η σειρά εκδηλώσεων «Πρωινό Τσάι με Συγγραφείς» που διοργανώνεται στο Κέντρο Φιλίας & Αλληλεγγύης του Δήμου Αγίας Βαρβάρας, με προσκεκλημένους τα μελή των ΚΑΠΗ της πόλης, αποδεικνύει του λόγου το αληθές.
tsai_syggrafeis 2.jpg
Οι μέχρι τώρα εκδηλώσεις έχουν συγκεντρώσει μεγάλο ενδιαφέρον, δεδομένου ότι οι συζητήσεις που διεξάγονται, καταλήγουν, μέσω της ανταλλαγής απόψεων και προσωπικών βιωμάτων, σε ενδιαφέροντα συμπεράσματα, διευρύνοντας επιπλέον τους γνωστικούς ορίζοντες των  συμμετεχόντων.
tsai_syggrafeis 3.jpg
Στην πιο πρόσφατη συνάντηση, την Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2013, προσκεκλημένη ήταν η Αλίκη Οικονόμου-Γιωτάκου. Ο κεντρικός άξονας της θεματολογίας του καινούριου βιβλίου της, με τίτλο «Η Ζωή σε Δύο Χρώματα», είναι η ενδοοικογενειακή βία και σε αυτό το πλαίσιο κινήθηκε η συζήτηση με τον κόσμο, με την πολύτιμη καθοδήγηση της συμπολίτισσάς μας και επίσης συγγραφέως Πένυς Παπαδάκη.
tsai_syggrafeis 4.jpg
Να επισημάνουμε ότι στην εν λόγω εκδήλωση έδωσε το «παρών» και ο Δήμαρχος Αγίας Βαρβάρας Γιώργος Καπλάνης, συμμετέχοντας ενεργά στο διάλογο με τη συγγραφέα και τον κόσμο.

© 2011-2022 westnews.gr, all rights reserved