z
Ελάχιστοι έχουν ενδιαφερθεί για τους κατοίκους της Αγίας Μαρίνας
Κατηγορία : Αγία Βαρβάρα / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2019-05-02 11:00:00

Είναι ευρέως γνωστό ότι εδώ και χρόνια, από το 2013, όταν και εγκαινιάσθηκε ο σταθμός μετρό «Αγία Μαρίνα», οι κάτοικοι της περιοχής ζουν δύσκολες στιγμές λόγω του σοβαρού κυκλοφοριακού αλλά και περιβαλλοντικού προβλήματος που αντιμετωπίζουν οι δρόμοι γύρω από τον σταθμό.

 

Οι κάτοικοι είχαν επικοινωνήσει με το WestNews.gr, που ανέδειξε το θέμα. Χαρακτηριστικά είχαν προβεί σε αποστολή επιστολής προς τους Δημάρχους Αγίας Βαρβάρας και Αιγάλεω, Γιώργο Καπλάνη και Δημήτρη Μπίρμπα, αντίστοιχα, τονίζοντας πόσο δύσκολη έχει γίνει η καθημερινότητα τους, αφού η οδός Αγίας Μαρίνης, δρόμος διπλής κατεύθυνσης, έχει μετατραπεί σε ένα απέραντο χώρο στάθμευσης οχημάτων, παρά το γεγονός ότι έχουν τοποθετηθεί κάγκελα στο πεζοδρόμιο, ώστε να μη σταθμεύουν αυτοκίνητα.

 

Έτσι, έκαναν λόγο για απίστευτη συμφόρηση στην οδό, καθώς τα βαρέα οχήματα και οι λεωφορειακές γραμμές δυσκολεύονται να περάσουν από το σημείο, αλλά και για συνεχείς διαπληκτισμούς των οδηγών και συνεχόμενα κορναρίσματα, ακόμα και σε ώρες κοινής ησυχίας, δίχως να υπάρχει σεβασμός των κατοίκων που διαμένουν στην περιοχή.

 

Ένα ακόμα πρόβλημα που είχαν τονίσει οι κάτοικοι είναι ο κακός σχεδιασμός των λεωφορειακών γραμμών, καθώς 4 γραμμές διέρχονται από την συγκεκριμένη οδό και δυσχεραίνουν ακόμα περισσότερο τα πράγματα.

 

Όλον αυτό τον καιρό, πέρα από ανούσιες, όπως φάνηκε, συσκέψεις των εμπλεκόμενων Δημάρχων, δεν έχει γίνει απολύτως καμία ενέργεια και εξαγγελία για αυτούς τους κατοίκους και αυτή την περιοχή, παρά μόνο από δύο υποψήφιους Δημάρχους Αγίας Βαρβάρας, όπως τονίζουν οι κάτοικοι.

 

Αυτοί είναι: ο υποψήφιος Δήμαρχος Αγίας Βαρβάρας, Λάμπρος Μίχος, που πραγματοποίησε τον περασμένο Δεκέμβριο συγκέντρωση στην είσοδο του Ι.Ν της Αγίας Μαρίνας αναφερόμενος στο κυκλοφοριακό πρόβλημα της περιοχής και ο Θεόδωρος Βασιλάκος, επίσης υποψήφιος Δήμαρχος Αγίας Βαρβάρας, κάνοντας συχνές αναφορές στο πρόβλημα, ως Δημοτικός Σύμβουλος, σε πολλές συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου.

 

Όλοι από τις πράξεις τους κρίνονται και όπως φαίνεται Γιώργος Καπλάνης και Δημήτρης Μπίρμπας κρίνονται ανεπαρκείς στο συγκεκριμένο θέμα.

© 2011-2022 westnews.gr, all rights reserved