z
Συζήτηση κατοίκων - Λ. Μίχου στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής της Αγίας Βαρβάρας
Κατηγορία : Αγία Βαρβάρα / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2019-02-21 12:00:00

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Αγίας Βαρβάρας, Λάμπρος Μίχος, συνεχίζει την επαφή με τους πολίτες της Αγίας Βαρβάρας, διοργανώνοντας ανοικτές συγκεντρώσεις.

 

Το Σάββατο 16 Φεβρουαρίου, ο Λάμπρος Μίχος και υποψήφιοι της παράταξής του «Αγία Βαρβάρα Πρώτη Ξανά», βρέθηκαν στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής «Ελένη Φωκά» για να συζητήσουν με τους κατοίκους της περιοχής. Οι κάτοικοι μαζεύτηκαν από νωρίς, αψηφώντας τις άσχημες καιρικές συνθήκες.

 

Ο κ. Μίχος χωρίς φόβο και με πολύ πάθος, τα είπε και πάλι όλα έξω από τα δόντια. Επισήμανε χαρακτηριστικά ότι ο χώρος αυτός, σήμερα δε θυμίζει τίποτα από τις παλιές όμορφες εικόνες. Το πάλαι ποτέ σημείο συνάντησης των παιδιών μετά το σχόλασμά τους από το σχολείο, για να παίξουν, έχει μετατραπεί σε στέκι ναρκομανών και κακοποιών στοιχείων.

 

mixos_parko_2.jpg

 

Έκανε λόγο για πλήρη εγκατάλειψη, αδιαφορία, αλλά και εικόνα διάλυσης και κατηγόρησε τη σημερινή διοίκηση του δήμου, τονίζοντας ότι ο νοικοκυρεμένος δήμος που υπερηφανεύεται ότι έχει ο κ. Καπλάνης, είναι ένα μεγάλο ψέμα.

 

«Ήθελα πολύ να πετύχει σαν δήμαρχος ο Γιώργος Καπλάνης, αλλά αυτός μας απογοήτευσε όλους» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Μίχος και υποσχέθηκε στους παρευρισκόμενους ότι υπογράφει μαζί τους «Συμβόλαιο Τιμής» πως θα συγκρουστεί με το συγκεκριμένο κατεστημένο.

 

Με το σύνθημα «Θέλουμε πίσω την πόλη μας και τις ζωές μας» ο Λάμπρος Μίχος σημείωσε πώς η παράταξη του δέχεται ήδη πόλεμο και προειδοποίησε ότι αυτό θα αυξάνεται όσο πλησιάζουν οι εκλογές του Μαΐου. Στη συνέχεια, αναφέρθηκε ότι έχει και μεγάλους στόχους, πρόγραμμα και έτοιμες τις λύσεις για όλα, όπως η υπογειοποίηση των καλωδίων υψηλής τάσης ώστε να απομακρυνθούν οριστικά από την πόλη οι πυλώνες, η επαναλειτουργία του αναψυκτηρίου Πάνθεον, η αξιοποίηση του χώρου της π.Βιοχρώμ, κλπ.

 

mixos_parko_3.jpg

 

Με το τέλος της ομιλίας, δόθηκε ο λόγος στους κατοίκους να πουν ανοιχτά την γνώμη τους για τα προβλήματα που τους απασχολούν και αναζητούν λύσεις. Παρά το τσουχτερό κρύο, οι κάτοικοι δεν είχαν τη διάθεση να αποχωριστούν τον κ. Μίχο, δείχνοντάς του με την παρουσία τους, την αγάπη που τρέφουν προς το πρόσωπό του.

 

Το επόμενο διάστημα ο  κ. Μίχος, θα συνεχίσει τις συζητήσεις με κατοίκους, ανά γειτονιά με στόχο να καταγραφούν όλα τα προβλήματα. Από τις 10 Μαρτίου ξεκινάει η λειτουργία  του εκλογικού κέντρου της παράταξης επί της Ελευθερίου Βενιζέλου, πλησίον της Τράπεζας Πειραιώς.

© 2011-2022 westnews.gr, all rights reserved