z
Aγ. Ανάργυροι-Καματερό: Έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο ζητά η Λαϊκή Συσπείρωση
Κατηγορία : Άγιοι Ανάργυροι-Καματερό / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2016-02-29 11:30:00

Αίτημα της Λαϊκής Συσπείρωσης Αγίων Αναργύρων-Καματερού για έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου για το προσφυγικό-μεταναστευτικό:

Το τελευταίο διάστημα, χιλιάδες πρόσφυγες και μετανάστες, που έχουν ξεριζωθεί από τις πατρίδες τους λόγω των πολέμων και της φτώχειας που προκαλεί το βάρβαρο καπιταλιστικό σύστημα, εγκλωβίζονται στη χώρα μας εξαιτίας της πολιτικής της Ε.Ε. και της κυβέρνησης που δεν τους επιτρέπει να μεταβούν στις χώρες τελικού προορισμού τους.

Σε χθεσινή του έκτακτη συνεδρίαση το Δημοτικό Συμβούλιο Ιλίου αποφάσισε, ύστερα από αίτημα του αρμόδιου Υπουργείου, την παραχώρηση έκτασης στο νότιο τμήμα του πάρκου Τρίτση προκειμένου να δημιουργηθεί χώρος προσωρινής φιλοξενίας προσφύγων και μεταναστών.

Κατόπιν της εξέλιξης αυτής και με βάση το γεγονός ότι ο Δήμος Αγίων Αναργύρων-Καματερού είναι όμορος δήμος,  θεωρούμε πως πρέπει να συγκληθεί εκτάκτως το Δημοτικό Συμβούλιο Αγίων Αναργύρων-Καματερού προκειμένου να συζητηθούν και να αποφασιστούν μέτρα έμπρακτης  αλληλεγγύης προς τους πρόσφυγες και μετανάστες που θα φιλοξενηθούν στον προαναφερόμενο χώρο.

© 2011-2022 westnews.gr, all rights reserved