z
Άγιοι Ανάργυροι: Διανομή σχολικών γευμάτων σε μαθητές δημοτικών (video)
Κατηγορία : Άγιοι Ανάργυροι-Καματερό / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2016-04-15 19:30:00

Σύμφωνα με πρόγραμμα του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, μοιράστηκαν το πρωί της Παρασκευής 15 Απριλίου 2016, εκατοντάδες σχολικά γεύματα σε τρία δημοτικά σχολεία του Δήμου Αγίων Αναργύρων-Καματερού.

 

Το WestNews.gr βρέθηκε στο 5ο και 10ο δημοτικό σχολείο Αγίων Αναργύρων, δύο από τα σχολεία που διανεμήθηκαν τα σχολικά γεύματα στους μαθητές και κατέγραψε τα όσα συνέβησαν.

 

 

Το μενού του γεύματος περιείχε αρακά, χωριάτικη σαλάτα, φέτα και ψωμί και όπως φάνηκε οι μαθητές υποδέχθηκαν τις δωρεάν μερίδες φαγητού με ιδιαίτερη χαρά.

 

Στο σχολείο βρέθηκαν το πρωί της Παρασκευής, ο προϊστάμενος της Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Γ' Αθήνας, Αδάμ Στάμος και η Αντιδήμαρχος για το ΠΑΙΔΙ του Δήμου Αγίων Αναργύρων-Καματερού, Παναγιώτα Καρκαλέτση.

 

 

Κατά τις δηλώσεις τους και οι δύο τόνισαν τη σημαντικότητα της δράσης και ευχήθηκαν να υπάρξουν και άλλες τέτοιες ενέργειες κοινωνικής ευαισθησίας.

 

Άλλωστε οι Δήμοι της Δυτικής Αθήνας αξίζουν την αμέριστη συμπαράσταση από την εκάστοτε Κυβέρνηση μιας και όχι και άδικα, θεωρούνται ως οι πιο υποβαθμισμένοι στην Αττική.

 

© 2011-2022 westnews.gr, all rights reserved