z
Άγιοι Ανάργυροι-Καματερό: O 3ος Αγώνας Δρόμου Πόλης Δήμου
Κατηγορία : Άγιοι Ανάργυροι-Καματερό / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2014-03-24 09:40:00

O 3ος  Αγώνας Δρόμου Πόλης Δήμου Αγ. Αναργύρων-Καματερού "ATTIKA RUN & FUN Grand Prix" θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή  30 Μαρτίου 2014.

 

Ο Δήμος Αγίων Αναργύρων είναι ένας από τους πέντε Δήμους της Αττικής που υποστηρίζει το  “ATTIKA RUN & FUN Grand Prix”, το οποίο διοργανώνεται από την FEEL GOOD Sports Club με την υποστήριξη της εταιρείας Τηλεπικοινωνιών Cyta.

 

ag.anargyroi_attika_run_and_fun.jpg

 

Το σήμα για την εκκίνηση θα δοθεί από την Κεντρική Πλατεία Αγίων Αναργύρων, στις 10:30 π.μ. και οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να τρέξουν σε μια σειρά αγώνων Running 10 χλμ, 5 και 3 χλμ  με ηλεκτρονική χρονομέτρηση CHIP TIMING. Επιπλέον, σε κάθε διοργάνωση θα διεξάγεται και αγώνας 1 χλμ για παιδιά Δημοτικού (Δ, Ε, ΣΤ).

 

Κατά μήκος της διαδρομής του αγώνα δρόμου 10 χλμ. θα υπάρχουν δύο  σταθμοί υποστήριξης των δρομέων στα 5 χλμ και στα 7,5 χλμ με εμφιαλωμένο νερό, ενώ στον τερματισμό θα διατίθενται σε όλους τους συμμετέχοντες εμφιαλωμένο νερό  και μπανάνες.

 

Η βαθμολογία θα είναι ατομική και ομαδική. Η τελική κατάταξη προκύπτει από το άθροισμα των βαθμών από τις τρεις  καλύτερες επιδόσεις – αγώνες. Μετά τη διεξαγωγή των αγώνων  RUNNING στους  5 Δήμους της Αττικής  θα υπάρξει συγκεντρωτική τελική βαθμολογία για την τελική κατάταξη στο Grand Prix.

© 2011-2022 westnews.gr, all rights reserved