z
Άγιοι Ανάργυροι-Καματερό: Πραγματοποιήθηκε η συναυλία με νησιώτες καλλιτέχνες
Κατηγορία : Άγιοι Ανάργυροι-Καματερό / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2015-10-07 14:35:00

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η συναυλία - εκδήλωση Αλληλεγγύης για την ενίσχυση της τράπεζας τροφίμων που συνδιοργάνωσαν  η Κοινωνική Υπηρεσία και ο Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού και Παιδείας του Δήμου Αγίων Αναργύρων-Καματερού.

Η  συναυλία με τίτλο «Μεσ' της θάλασσας το χρώμα το βιολί ταξίδια κάνει» πραγματοποιήθηκε στο θέατρο του Πολιτιστικού Πάρκου Αγίων Αναργύρων "ΜΑΝΟΣ ΞΥΔΟΥΣ" το Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2015 ενώ παράλληλα με τη συναυλία πραγματοποιήθηκαν και τα εγκαίνια έκθεσης ζωγραφικής της Μαρίνας Καρούση στο χώρο του Πευκώνα.

Την εκδήλωση πλαισίωσαν αφιλοκερδώς μεγάλα ονόματα του καλλιτεχνικού χώρου όπως η Αγγελική, η Στέλλα και η Νάσια Κονιτοπούλου, ο Βαγγέλης Κονιτόπουλος, η Λέττα Κορρέ, η Ιωάννα και Ελένη Λεγάκη,ο Μιχάλης Λιαγούρης,η Βούλα Λυγερού, ο Μανώλης Μπαρμπεράκης, η Μαρία Σκουλά και ο Χρήστος Τσελέντης ψυχαγωγώντας τους δημότες με νησιώτικα τραγούδια και χορούς.

Στην εκδήλωση βρέθηκαν ο Δήμαρχος Αγίων Αναργύρων-Καματερού, Νίκος Σαράντης, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Γιάννης Κουτελιέρης, ο αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος & Πολιτικής Προστασίας, Γιάννης Ελαιοτριβάρης, ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, Σωτήρης Καμαρινόπουλος, η αντιδήμαρχος Οικονομικής Ανάπτυξης, Μαρία Παπαναγιωτάκη, ο αντιδήμαρχος της Κοινωνικής Υπηρεσίας, Νίκος Παντελιάς, ο πρόεδρος του Νομικού Προσώπου, Περικλής Παπαγεωργίου, ο ιερέας Χρυσόστομος του Ι.Ν. Αγίων Αναργύρων δημοτικοί σύμβουλοι καθώς και πλήθος κόσμου.

Ο Δήμος Αγίων Αναργύρων-Καματερού εκφράζει τις ευχαριστίες του προς τους συμπολίτες που σε κάθε δράση αλληλεγγύης που διοργανώνει βρίσκεται αρωγός και βοηθάει, προσφέροντας ό,τι μπορεί, πραγματικά  μέσα από το υστέρημά του.

 

 

© 2011-2022 westnews.gr, all rights reserved