z
Άγιοι Ανάργυροι-Καματερό: Πρόγραμμα εκδηλώσεων Δεκεμβρίου 2013
Κατηγορία : Άγιοι Ανάργυροι-Καματερό / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2013-12-03 15:20:00

Ο Δήμος Αγίων Αναργύρων-Καματερού σε συνεργασία με τον Οργανισμό Πολιτισμού Άθλητισμού και Παιδείας παρουσιάζει το πρόγραμμα εκδηλώσεων του Δεκεμβρίου 2013:

• Την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου θα προβληθεί  ταινία μικρού μήκους κινουμένων σχεδίων που δημιούργησαν τα παιδιά των τμημάτων Θεατρικού Παιχνιδιού του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Παιδείας. Η ταινία που έχει τον τίτλο: «Μια αγκαλιά κόκκινα τριαντάφυλλα» παρουσιάστηκε στο Διεθνές Φεστιβάλ Σύρου και απέσπασε θετικές κριτικές. Τα παιδιά εμψύχωσε η Ελένη Κολιοπούλου και οι καλλιτέχνες του οργανισμού Ελένη Μαράθου, Μαρίζα Κιουτσούκη και Άρης Χρυσοσπάθης. Η προβολή της ταινίας θα πραγματοποιηθεί στις 17:00 στο Θέατρο Πολιτιστικού Κέντρου «Σπύρος Αποστόλου» στους Αγίους Αναργύρους.

• Ένα μουσικό αφιέρωμα στον ξεχωριστό δημιουργό Άκη Πάνου θα λάβει χώρα στις 19:00 τη Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου στο Κινηματοθέατρο «Μελίνα» στο Καματερό. Η εκδήλωση πραγματοποιείται από τον  Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Παιδείας του Δήμου σε συνεργασία με το Πολιτιστικό Κέντρο εργαζομένων ΟΤΕ. Συμμετέχει η έντεχνη ορχήστρα τους.

• Ένα «Μουσικό Χριστουγεννιάτικο παραμύθι» θα μας διηγηθούν το Δημοτικό Ωδείο Αγίων Αναργύρων και το τμήμα Θεατρικού Παιχνιδιού με εμψυχώτρια την Ιωάννα Μητσάκου. Την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου στις 18:00 το Θέατρο Πολιτιστικού Κέντρου «Σπύρος Αποστόλου», Αγίων Αναργύρων, θα γεμίσει παιδικές φωνές και Χριστουγεννιάτικη χρυσόσκονη.

• Η ποιήτρια Μαρία Ροδοπούλου παρουσιάζει την ποιητική της συλλογή με τίτλο: «Εμπόδια φτερά»  την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου στις 19:00 στο  Θέατρο Πολιτιστικού Κέντρου «Σπύρος Αποστόλου», Αγίων Αναργύρων. Η ποιήτρια μαζί με τον συνθέτη Αλέξανδρο Παπαδιαμάντη έχουν ετοιμάσει μια γιορτή Τέχνης πλημμυρισμένη από μουσική, τραγούδι και ποίηση.

• Καραγκιόζη θα παρακολουθήσουν τα παιδάκια του Κέντρου βρεφών «ΜΗΤΕΡΑ» την Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου στις 11:00. Το θέατρο Σκιών του Θανάση Σπυρόπουλου θα χαρίσει άφθονο γέλιο με τις περιπέτειες του αυθεντικού λαϊκού ήρωα που εξακολουθεί ως σήμερα να μιλάει στις καρδιές όλων των ανθρώπων όλων των ηλικιών

• Με «Χριστουγεννιάτικα δρώμενα» θα υποδεχτούν τα παιδιά από τα τμήματα Θεατρικού Παιχνιδιού του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Παιδείας του Δήμου Αγίων Αναργύρων-Καματερού, τους δημότες την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου στις 18:30 στην Αίθουσα Α΄ ΚΑΠΗ στους Αγίους Αναργύρους. Οι ανήλικοι πρωταγωνιστές με εμψυχώτρια  την Ελένη Κολιοπούλου θα προσπαθήσουν να βάλουν τους παρευρισκόμενους στους γιορτινούς ρυθμούς των ημερών.

• Το 3ο Διεθνές Φεστιβάλ Θεάτρου Σκιών θα πραγματοποιηθεί στις 27,28,29 και 30 Δεκεμβρίου στο Δήμο Αγίων Αναργύρων-Καματερού. Ο Θανάσης Σπυρόπουλος σε συνεργασία με το Πανευρωπαϊκό Σωματείο  Θεάτρου Σκιών θα αποτυπώνει τη γνήσια λαϊκή τέχνη του Καραγκιόζη, που αποτελεί απόσταγμα ελληνικού πνεύματος και θυμοσοφίας καθημερινά στις 19:00 στην Αίθουσα Σπυροπούλειου Μουσείου, Δωδεκανήσου 37, Ανάκασα.

© 2011-2022 westnews.gr, all rights reserved