z
Πλατεία Αγίων Αναργύρων: Θλιβερές εικόνες στο κέντρο της πόλης
Κατηγορία : Άγιοι Ανάργυροι-Καματερό / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2017-09-12 15:00:00

Βόλτα στην ομώνυμη πλατεία των Αγίων Αναργύρων  που... δεν αποτελεί ελκυστική γωνιά στην πόλη.

 

Μια σύντομη μικρή βόλτα στη πλατεία των Αγίων Αναργύρων, στην καρδιά του Δήμου Αγίων Αναργύρων-Καματερού, "έβγαλε στο φως" παραμελημένα σημεία της και θλιβερές εικόνες.

 

Πρώτη και μεγάλη θλιβερή εικόνα, μια αυθαίρετη και τεράστια κατασκευή που βρίσκεται ακριβώς επάνω στη πλατεία των Αγίων Αναργύρων, κάνει απροσπέλαστο το σημείο σε κάθε πεζό.

 

 

Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος εστίασης και καφέ που την κατασκεύασε, έχει κάνει "κατάληψη" στο δημόσιο χώρο, αδιαφορώντας και για το ότι δεν έχει αφήσει ίχνος διάβασης για τους πεζούς, αλλά και για το αν η πλατεία έχει μετατραπεί σε τσαντίρι...

 

Κι επειδή δεν μιλάμε μόνο για πολεοδομικούς ή αισθητικούς λόγους, αλλά μιλάμε ξεκάθαρα για κίνδυνο ζωής, κάτοικοι της περιοχής, που κατήγγειλαν την αυθαιρεσία, αναφέρουν, ότι εξαιτίας αυτής της κατάστασης, όταν περνούν από τη πλατεία αναγκάζονται να κατεβαίνουν σ΄ένα δρόμο που είναι πολυσύχναστος και ταχείας κυκλοφορίας, αφού είναι από τους κεντρικούς της πόλης των Αγίων Αναργύρων.

 

Λίγο μακρύτερα, σε συνθήκες απαξίωσης και το συντριβάνι της πλατείας που ξεχειλίζει από στάσιμα και βρώμικα νερά, με κυρίαρχο στοιχείο τα σκουπίδια... αποτελεί παράδειγμα προς αποφυγήν...

 

© 2011-2022 westnews.gr, all rights reserved