z
Αιγάλεω: 4 δράσεις από το Κοινωνικό Παντοπωλείο
Κατηγορία : Αιγάλεω / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2013-10-09 15:00:00

Η Κοινωνική Υπηρεσία και το Κοινωνικό Παντοπωλείο του δήμου Αιγάλεω συνεχίζουν την προσπάθεια να βρίσκονται στο πλευρό των δημοτών και κατοίκων του Αιγάλεω που έχουν ανάγκη, διοργανώνοντας συχνά δράσεις για την στήριξη τους.

Για το Σεπτέμβριο οι δράσεις αυτές ξεκίνησαν  το Σάββατο 21/9 με τη διοργάνωση της 4ης Ημέρας Αλληλεγγύης. Υπάλληλοι της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου Αιγάλεω και εθελοντές βρέθηκαν από νωρίς το πρωί σε όλα τα Σούπερ Μάρκετ της πόλης και συγκέντρωσαν είδη πρώτης ανάγκης για τους δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Εν συνεχεία, την Τετάρτη 25/09 πραγματοποιήθηκε από την  Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Αιγάλεω διανομή σχολικών ειδών  και τσαντών σε παιδιά δικαιούχων του Κοινωνικού Παντοπωλείου. Τα σχολικά είδη  συγκεντρώνονταν από την αρχή του μήνα, ύστερα από έκκληση που είχε απευθύνει το Κοινωνικό Παντοπωλείο για ενίσχυση των παιδιών στην αρχή της νέας σχολικής χρονιάς.

Τη Δευτέρα 30/9 & την Τρίτη 1/10  2013, στο πλαίσιο λειτουργίας του Κοινωνικού Παντοπωλείου του δήμου Αιγάλεω, η Κοινωνική Υπηρεσία του δήμου με την αρωγή των εθελοντών του δήμου και την έμπρακτη συμπαράσταση φορέων και κατοίκων της πόλης, πραγματοποίησε διανομή τροφίμων σε  συμπολίτες μας που βρίσκονται σε δυσχερή οικονομική κατάσταση.

Με δεδομένη την τήρηση των κανόνων ισονομίας και του σεβασμού της αξιοπρέπειας του κάθε ατόμου, διανεμήθηκαν βασικά είδη καθημερινής διατροφής (λάδι, γάλα όσπρια, ζυμαρικά, αλεύρι κ.λ.π.).
Η Κοινωνική Υπηρεσία έχει ήδη προγραμματίσει διανομή ιματισμού την Πέμπτη 24/10, ώστε να καλυφθούν όσο το δυνατόν πιο πολύπλευρα οι ανάγκες των συμπολιτών μας.

aigaleo_koinoniko-pantopoleio 1.jpg

Εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας στις επιχειρήσεις, οργανισμούς,  φορείς της πόλης και ιδιώτες, οι οποίοι παρά τις δύσκολες συνθήκες που ισχύουν σήμερα για όλους, έδειξαν το ανθρώπινο πρόσωπο τους και την ευαισθησία τους προς τους ανθρώπους που έχουν άμεση ανάγκη.

Οι δράσεις του Κοινωνικού Παντοπωλείου είναι συνεχόμενες και διαρκείς. Σας περιμένουμε να τις γνωρίσετε και να στηρίξετε την προσπάθεια που καταβάλλουμε  για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κοινωνικά ευπαθών οικογενειών.

Όσοι επιθυμούν να καταθέσουν την προσφορά του σε τρόφιμα, ρούχα ή άλλα είδη καθημερινής διαβίωσης, μπορούν να απευθύνονται στην Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Αιγάλεω, ή στο Κοινωνικό Παντοπωλείο, τις ακόλουθες ημέρες και ώρες:

ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ: Μιλτιάδου 4 (Πλατεία Δαβάκη)
Δευτέρα και Τετάρτη 10.00-13.00, Πέμπτη 17.00-19.00

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΗΜΟΥ ΑΙΓΑΛΕΩ: Ελλησπόντου 7 & Μ. Μπότσαρη
Δευτέρα έως Παρασκευή: 09.00-13.00

Τηλ. επικοινωνίας: 2105697900 - 2105902082

© 2011-2022 westnews.gr, all rights reserved