z
Αιγάλεω: Εκδήλωση προς τιμήν του Γιώργου Κατσαρού
Κατηγορία : Αιγάλεω / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2018-03-05 17:25:00

Παρουσία πλήθους κόσμου, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 4 Μαρτίου η εκδήλωση προς τιμήν του μουσικοσυνθέτη-δεξιοτέχνη του σαξοφώνου, Γιώργου Κατσαρού και των 52 χρόνων προσφοράς του στη μουσική, στο Πνευματικό Κέντρο «Γιάννης Ρίτσος».

Την εκδήλωση οργάνωσε ο Πρόεδρος του Ανοιχτού Πανεπιστημίου του Πολιτιστικού Κέντρου ΞΕ.ΚΟΙΝ.Α. Απόστολος Παπαδόπουλος.

Για την προσφορά του στην ελληνική μουσική αναφέρθηκε ο Δήμαρχος Αιγάλεω Δημήτρης Μπίρμπας. Για τη ζωή και το έργο του μίλησαν ο Τεχνοκριτικός, Φιλόλογος Συγγραφέας Κώστας Γεωργουσόπουλος, ο Μουσικοσυνθέτης Μίμης Πλέσσας, η Στιχουργός-Μουσικός Παραγωγός Λουκία Κάρρερ-Πλέσσα και ο Επιστημονικός Συνεργάτης Δημόκριτου Νικόλαος Κατσαρός.

Στη συνέχεια ο Γιώργος Κατσαρός με το σαξόφωνό του συνοδευόμενος από τον Μίμη Πλέσσα στο πιάνο συγκίνησαν τους παρευρισκόμενους με τις εξαιρετικές μελωδίες τους.

Την ευθύνη του καλλιτεχνικού προγράμματος είχε ο Θοδωρής Πετρόπουλος από το Κέντρο Λαϊκού Πολιτισμού. Συμμετείχαν επίσης οι Σπύρος Κλείσσας & Κωνσταντία τραγούδι, Αθηνά Τασούλα & Δημήτρης Σινανόγλου τραγούδι-κιθάρα-κρουστά, Γιάννης Τσατούχας βιολί και  Άγγελος Παπαδημητρίου μπουζούκι. Την εκδήλωση παρουσίασε και συντόνισε η κ. Κατερίνα Πετροπούλου.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν η Αντιδήμαρχος Παιδείας-Πολιτισμού Γιάννα Χριστόγλου, ο επικεφαλής της παράταξης «Συμμαχία για το Αιγάλεω» Γιάννης Γκίκας και ο Δημοτικός Σύμβουλος Γιάννης Περράκης.

 

 

 

 

© 2011-2022 westnews.gr, all rights reserved