z
Αιγάλεω: Με αέρα νίκης η παράταξη του Γιάννη Γκίκα
Κατηγορία : Αιγάλεω / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2019-05-14 15:00:00

Με αίσθημα ευθύνης, σιγουριά στις δυνατότητες της και αισιοδοξία για το αποτέλεσμα ξεκίνησε  τον προεκλογικό αγώνα η ΣΥΜΜΑΧΙΑ για το Αιγάλεω με επικεφαλής τον Γιάννη Γκίκα.

 

Με στόχο την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής στο Αιγάλεω.

 

H παράταξη ΣΥΜΜΑΧΙΑ για το Αιγάλεω, χαρακτηρίζεται από ισχυρή ανανέωση, κοινωνική αντιπροσωπευτικότητα, από συμμετοχή ανθρώπων με γνώσεις και με διάθεση προσφοράς, με αποδεδειγμένες ικανότητες και με αυτοδιοικητική διαδρομή και όραμα.

 

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Γιάννης Γκίκας συνέθεσε ένα ψηφοδέλτιο που διακρίνεται για την ποιότητα, την πολυσυλλεκτικότητα και την ειλικρινή διάθεση για προσφορά.

 

Η παράταξη επιθυμεί να προχωρήσει υπεύθυνα και απευθύνεται σε όλους τους δημότες του Αιγάλεω ζητώντας να τους εμπιστευτούν για έναν Δήμο λειτουργικό και ανθρώπινο, για έναν Δήμο με σύγχρονο πρόσωπο.

 

Gkikas-2.jpg

 

Γι’ αυτό επιθυμεί να δημιουργήσει υποδομές και συνθήκες προσβασιμότητας σε όλους τους δημόσιους χώρους για άτομα με ειδικές ανάγκες.

 

Επίσης να δημιουργήσει εκείνες τις υποδομές που θα κάνουν την πόλη του Αιγάλεω πιο φιλική στα ζώα, δεσποζόμενα ή μη.

 

Θα θεσμοθετήσει Αντιδημαρχία Καθημερινότητας που θα σχεδιάζει λύσεις για την αντιμετώπιση καθημερινών προβλημάτων.

 

Επίσης, στοχεύει να επενδύσει στον πολιτισμό, να τονώσει τις αθλητικές δραστηριότητες, να δραστηριοποιηθεί για το Περιβάλλον, να αξιοποιήσει τις τεχνολογίες για μια πόλη πιο "έξυπνη", να δώσει βάρος στην βιώσιμη ανάπτυξη και στην ενέργεια, να υλοποιήσει έργα και να στηρίξει την επιχειρηματικότητα.

 

Gkikas-3.jpg

 

Επιδιώκει να είναι η επιλογή για τον δημότη ώστε το Αιγάλεω να κάνει μια νέα αρχή με κοινωνική αλληλεγγύη, με συμμετοχή του Δημότη στις αποφάσεις, με ευαισθησία στα θέματα της τρίτης ηλικίας και με στόχους και όραμα για τη γενιά που έρχεται.

 

Με σύνθημα το: Εμείς μπορούμε... η παράταξη του Γιάννη Γκίκα συμμαχεί διεκδικεί και στοχεύει στο Αιγάλεω του αύριο.

© 2011-2022 westnews.gr, all rights reserved