z
Αιγάλεω: Ο Μάρτης της Γυναίκας «Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΤΗ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ»
Κατηγορία : Αιγάλεω / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2014-03-13 13:30:00

Συνεχίζονται οι εκδηλώσεις του Δήμου Αιγάλεω με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας.

 

Την Πέμπτη 13 Μαρτίου 2014 θα πραγματοποιηθεί ημερίδα με θέμα «Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΤΗ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ». Ομιλητές θα είναι η κα Ευγενία Θάνου, Γενική Διευθύντρια της οργάνωσης «Γιατροί του Κόσμου», η κα Μαρίνα Μπούζη, Νομικός-εκπρόσωπος από τον «Οργανισμό Γυναικών Επιχειρηματιών Επαγγελματιών Αθήνας», η κα Κωνσταντινιά Δόλγυρα, Ψυχολόγος-Διεύθυνση Συντονισμού και Ανάπτυξης Δικτύου Υπηρεσιών Απασχόλησης, Διοίκηση ΟΑΕΔ και η κα Νίκη Ρουμπάνη, Πρόεδρος Ελληνικού Δικτύου Γυναικών Ευρώπης.

 

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Αιγάλεω (Ιερά Οδός 364 & Κάλβου, σταθμός Μετρό «Αγ.Μαρίνα»). Ώρα έναρξης 18.00.

 

Επίσης, την Παρασκευή 14 Μαρτίου στις 18.30 θα πραγματοποιηθεί στο Πολιτιστικό Κέντρο «ΓΙΑΝΝΗΣ ΡΙΤΣΟΣ» καλλιτεχνική βραδιά μουσικής και λογοτεχνίας, όπου Γυναίκες Λογοτέχνες της πόλης μας θα παρουσιάσουν το έργο τους. Συγκεκριμένα αποσπάσματα από το έργο τους θα παρουσιάσουν οι Αιγαλεώτισσες συγγραφείς Αρβανίτη Μαργαρίτα,  Βαμβακοπούλου Μαρία, Βατανίδου Έφη, Κοιλάκου Τούλα, Παππά Αθηνά, Παπασταματίου Φωτεινή.

 

Στην εκδήλωση συμμετέχει η Χορωδία του 2ου Γυμνασίου Αιγάλεω.

 

© 2011-2022 westnews.gr, all rights reserved