z
Αιγάλεω: Πίτα εθελοντών αλληλέγγυων δράσεων
Κατηγορία : Αιγάλεω / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2016-02-09 11:15:00

Η Δ/νση Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου Αιγάλεω σε συνεργασία με το Σύλλογο Εργαζομένων του Δήμου Αιγάλεω πραγματοποίησαν την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας την Δευτέρα 1/2/2016 στο Πνευματικό Κέντρο «Γιάννης Ρίτσος», για τους εθελοντές των αλληλέγγυων δράσεων και τους εθελοντές αιμοδότες.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Αιγάλεω Δ. Μπίρμπας, η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κα Α. Αρετάκη, οι Αντιδήμαρχοι Ε. Ζάχαρης, Κ. Φίλης, Γ. Χριστόγλου, ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος για θέματα κοινωνικής αλληλεγγύης και εθελοντισμού Σ. Βασιλειάδης, ο επικεφαλής της παράταξης Αιγάλεω Νέα Εποχή και δημοτικός σύμβουλος Λ. Σκλαβούνος, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Μ. Μαστραγγελή, Κ. Γεωργόπουλος, Α. Σαράντου, Ι. Δημομελέτης, Δ. Μπέσης, Ζ. Βλάχου, Κ. Χατζηκώστας, Ι. Περράκης, Δ. Βαγενά. Επίσης παραβρέθηκαν η γραμματέας του Συλλόγου Εργαζομένων κα Σ. Κορμέντζα, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Εργαζομένων κος Ν. Καραγκουλάκης και Δ. Μιχαήλ, ο γραμματέας της παράταξης “Ανάπλαση Αιγάλεω” κ. Σ. Δρόσος, ο Δ/ντης του 4ου Λυκείου Αιγάλεω κ. Γ. Λαμπρόπουλος και η Δ/ντρια του 6ου Λυκείου κα Θ. Καπετανίδου.

Στα πλαίσια της εκδήλωσης έγινε παρουσίαση των εθελοντικών δράσεων που έλαβαν χώρα εντός του 2015 από τον κ. Στέλιο Βασιλειάδη.

Ακολούθησε η βράβευση της Ψυχογηριατρικής Εταιρείας «Νέστωρ» και των παρόντων εθελοντών και των χορηγών για τη σημαντική συνεισφορά τους στο έργο αλληλεγγύης του δήμου.

Ο Δήμος Αιγάλεω θέτει στο επίκεντρο τον άνθρωπο και τις ενέργειες που προάγουν την αλληλεγγύη την εθελοντική προσφορά και την υγεία και ευχαριστεί όλους τους εθελοντές που με την πράξη τους στέλνουν μήνυμα ζωής στους συνανθρώπους μας και ενθαρρύνουν όλους να ακολουθήσουν το παράδειγμα τους.

© 2011-2022 westnews.gr, all rights reserved