z
Αιγάλεω: Συγχαρητήρια στους επιτυχόντες μαθητές στις πανελλήνιες εξετάσεις
Κατηγορία : Αιγάλεω / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2018-08-30 15:05:00

Συγχαρητήρια του Δήμου Αιγάλεω στους επιτυχόντες μαθητές της πόλης στις πανελλήνιες εξετάσεις. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες της πόλης μας, που συμμετείχαν στις φετινές Πανελλήνιες Εξετάσεις και πέτυχαν την εισαγωγή τους στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα (ΑΕΙ/Α-ΤΕΙ). Ευχόμαστε υγεία και καλή πρόοδο στην ακαδημαϊκή τους καριέρα.

Θέλουμε επίσης να συγχαρούμε τους μαθητές και τους καθηγητές του Αλληλέγγυου Φροντιστηρίου του Δήμου μας, για την προσπάθεια που κατέβαλαν την περασμένη σχολική χρονιά και τις επιδόσεις τους! Οι 7 από τους 14 μαθητές (50%) κατάφεραν να εισαχθούν στα παρακάτω τμήματα και σχολές:

Μηχανολόγων Μηχανικών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, Μαθηματικών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, Επιστημών της Προσχολικής Αγωγής του Πανεπιστημίου Αιγαίου (Ρόδος), Αρχειονομίας, Βιβλιοθηκονομίας και Συστημάτων Πληροφόρησης του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής, Μηχανικών Αυτοματισμού Α-ΤΕΙ Χαλκίδας, Διοίκησης Τουριστικών Επιχειρήσεων και Επιχειρήσεων Φιλοξενίας Α-ΤΕΙ Κρήτης (Ηράκλειο) κ.ά.

Ο θεσμός του Αλληλέγγυου Φροντιστηρίου του Δήμου Αιγάλεω, που ξεκίνησε το σχολικό έτος 2012-13, έχει πλέον καθιερωθεί ως μία σημαντικότατη δομή κοινωνικής στήριξης. Το Αλληλέγγυο Φροντιστήριο εδραιώθηκε με την πολύτιμη συμβολή εθελοντών εκπαιδευτικών, αλλά και συνδημοτών μας που συμβάλλουν σημαντικά στην λειτουργία του.

Οι εγγραφές για το φετινό τμήμα θα ξεκινήσουν από τη Δευτέρα 03/09/2018 έως την Τετάρτη 19/09/2018 στο Τμήμα Παιδείας του Δήμου Αιγάλεω Δευτέρα–Παρασκευή 09.00-14.00, τηλ : 213 2044 848-849-923, email: grafeio_paideias@yahoo.gr

© 2011-2022 westnews.gr, all rights reserved