z
Αιγάλεω: Συνέντευξη Δημάρχου σε μαθητές Λυκείου
Κατηγορία : Αιγάλεω / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2013-11-15 14:25:00

Ο Δήμαρχος Αιγάλεω Χρήστος Καρδαράς υποδέχτηκε την Πέμπτη 7 Νοέμβρη 2013 στο γραφείο του στο Δημαρχιακό κτίριο μια ομάδα μαθητών και καθηγητών από το 6ο Λύκειο Αιγάλεω οι οποίοι,  στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού Προγράμματος "Comenius" όπου συμμετέχουν μαζί με άλλες επτά  χώρες, ζήτησαν από το Δήμαρχο τη γνώμη του για θέματα ισότητας.

Οι μαθητές σε ρόλο δημοσιογράφου συζήτησαν με το δήμαρχο τον ρόλο των δύο φύλων και του έθεσαν σχετικές ερωτήσεις. Το βίντεο της συνέντευξης θα το παρουσιάσουν οι μαθητές στο επόμενο ταξίδι τους στο εξωτερικό με το πρόγραμμα "Comenius" στο τέλος Νοεμβρίου. Ο κ. Καρδαράς παρότρυνε τους μαθητές και τους καθηγητές τους να επισκεφτούν και το γραφείο Ισότητας του δήμου Αιγάλεω (Ελλησπόντου 7&Μ.Μπότσαρη,2105697900,egkoinoniki@yahoo.gr) για να ενημερωθούν για θέματα ισότητας και τις δράσεις του δήμου πάνω στο θέμα αυτό.
Kardaras_mathites 2.jpg
Ο κ. Καρδαράς συνεχάρη τους μαθητές και τους καθηγητές τους για τη συμμετοχή τους στο πρόγραμμα "Comenius" καθώς, όπως τόνισε, μέσω τέτοιων δράσεων επιτυγχάνετε ένα σχολείο ανοικτό στην τοπική, ελληνική και ευρωπαϊκή κοινωνία.

© 2011-2022 westnews.gr, all rights reserved