z
Δήμος Αιγάλεω: Ολοκληρωμένο Πρόγραμμα Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης
Κατηγορία : Αιγάλεω / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2022-06-21 16:30:00

Ο Δήμος Αιγάλεω, προσανατολισμένος στην κυκλική οικονομία και στην βιώσιμη ανάπτυξη, σε συνεργασία με το Εθνικό Συλλογικό Σύστημα Ανταποδοτικής Εναλλακτικής Διαχείρισης Συσκευασιών «Ανταποδοτική Ανακύκλωση», εφαρμόζει Ολοκληρωμένο Πρόγραμμα Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης.

 

Στο πλαίσιο αυτό, όλοι οι δημότες μπορούν να ανακυκλώνουν άδειες συσκευασίες, συμβάλλοντας ενεργά στην προστασία του περιβάλλοντος και επιτυγχάνοντας εξαιρετικά αποτελέσματα για την περιοχή.

 

Το ολοκληρωμένο Κέντρο Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης (Σπιτάκια Ανακύκλωσης) του Δήμου είναι τοποθετημένο στο Μετρό Αιγάλεω (Πλατεία Εσταυρωμένου).

 

Στο σημείο αυτό μπορούν να επιστρέφονται για ανακύκλωση πλαστικές, μεταλλικές και γυάλινες συσκευασίες με ανταποδοτικό κίνητρο. Για κάθε 33 συσκευασίες που ανακυκλώνετε, σας επιστρέφεται 1€, το οποίο μπορείτε είτε να το εξαργυρώσετε στα συνεργαζόμενα super market για δωρεάν αγορές, είτε να το δωρίσετε υπέρ του κοινωνικού έργου της «Αποστολής» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών που ενισχύει τις λιγότερο ευνοημένες ομάδες και τις συνθήκες διαβίωσής τους με τα «Γεύματα Αγάπης».

© 2011-2022 westnews.gr, all rights reserved