z
Έντονη αποδοκιμασία για τα επεισόδια στον ποδοσφαιρικό αγώνα Αιγάλεω – ΑΕΚ
Κατηγορία : Αιγάλεω / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2014-01-07 15:00:00

Ο Δήμος Αιγάλεω εκφράζει την έντονη αποδοκιμασία του για τα επεισόδια που σημειώθηκαν πριν, κατά τη διάρκεια και μετά τον ποδοσφαιρικό αγώνα Α.Ο.Αιγάλεω – ΑΕΚ και τα οποία είχαν σαν αποτέλεσμα να προκληθούν μεγάλες καταστροφές στο  γήπεδο «Σταύρος Μαυροθαλασσίτης».

 

Όποιοι από τους οπαδούς της ομάδας του Αιγάλεω τυχόν συμμετείχαν στα επεισόδια (που πάντως ξεκίνησαν από τους οπαδούς της φιλοξενούμενης ομάδας) προσέφεραν τη χειρότερη υπηρεσία στην ιστορική ομάδα της πόλης μας, που τώρα απειλείται με τιμωρία της έδρας της.

 

Κανένας, είτε είναι οπαδός του Αιγάλεω είτε φιλοξενούμενης ομάδας, δεν έχει δικαίωμα να προξενεί ζημιές και φθορές, και μάλιστα μεγάλης έκτασης, στο ποδοσφαιρικό γήπεδο του Αιγάλεω, που αποτελεί περιουσία όλων των Αιγαλεωτών.

 

Επισημαίνουμε τις ευθύνες της ΕΛΑΣ για την καθυστέρηση στην επέμβαση της, με αποτέλεσμα οι οπαδοί της φιλοξενούμενης ομάδας να διασχίσουν ανενόχλητοι τον αγωνιστικό χώρο για να επιτεθούν στους φιλάθλους του Αιγάλεω στο απέναντι σημείο του γηπέδου. Γενικότερα, οι αστυνομικές δυνάμεις παρά την ισχυρή παρουσία τους, δεν μπόρεσαν να αντιμετωπίσουν άμεσα και αποτελεσματικά τα επεισόδια. Αντί γι’ αυτό, προχώρησαν μετά τη λήξη του αγώνα και σε απομακρυσμένα από το γήπεδο σημεία της πόλης σε συλλήψεις ατόμων που μπορεί και να μην είχαν ανάμιξη στα επεισόδια.

 

Καλούμε όλους τους φιλάθλους του Αιγάλεω και όλους τους κατοίκους της πόλης να σταθούμε δίπλα στην ομάδα και να προστατεύσουμε με σωστό και αποτελεσματικό τρόπο τα συμφέροντα της και την εύρυθμη λειτουργία των χώρων αθλητισμού στην πόλη μας.

© 2011-2022 westnews.gr, all rights reserved