z
H κοπή πίτας της παράταξης Αιγάλεω-Νέα Εποχή του Χρήστου Καρδαρά (video)
Κατηγορία : Αιγάλεω / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2013-02-15 14:00:00

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη συμμετοχή Δημοτών στο Πνευματικό Κέντρο «Ι.ΡΙΤΣΟΣ» στις 13/02/2013 η εκδήλωση της Δημοτικής μας Παράταξης για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας.

Ο Δήμαρχος ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΡΔΑΡΑΣ έκανε απολογισμό του έργου της Δημοτικής Αρχής και αναφέρθηκε στο πρόγραμμα δράσης για το 2013.

 

 

Στην εκδήλωση συμμετείχαν ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΡΗΤΩΝ ΑΙΓΑΛΕΩ και ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΝΩ ΛΙΟΥΜΗ που με τα χορευτικά τους συγκροτήματα, αποτελούμενα από νέους και νέες ενθουσίασαν τους παρευρισκόμενους.

Η ευλογία της πίτας έγινε από το  Σεβασμιότατο Πατέρα Πέτρο και στη συνέχεια απεύθυναν ευχές όλοι οι καλεσμένοι εκπρόσωποι της Αυτοδιοίκησης.

 

 

Παραβρέθηκαν στην εκδήλωση: ο Αντιπεριφερειάρχης της Περιφέρειας Αττικής του Δυτικού τομέα κ.ΚΩΝ.ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ, ο Δήμαρχος Αγ.Βαρβάρας κ.Γ.ΚΑΠΛΑΝΗΣ, οι περιφερειακοί σύμβουλοι κα Ιωάννα Πανταλάκη , η κα Ερμίδου Γεωργία, ο κ. Μαριδάκης Στέλιος και ο κ.Βασίλης Γιαννακάκος, ο πρόεδρος του ΑΣΔΑ κ.Ανδρέας Μποζίκας, ο πρόεδρος του Δ.Σ. Αιγάλεω κ.Πάνος Σπηλιόπουλος, ο επικεφαλής της Δημοτικής παράταξης «ΑΝΑΠΛΑΣΗ» Δημήτρης Μπίρμπας και η Δημοτική Σύμβουλος κ. Γιάννα Χριστόγλου, οι πρόεδροι και μέλη όλων των Κ.Α.Π.Η., ο πρόεδρος των Ασσυρίων κ.Κυριάκος Μπατσάρας, ο πρόεδρος της ένωσης Ποντίων Αιγάλεω κ.Ιωακείμ Ατματζίδης, ο πρόεδρος του ΡΑΓΚΜΠΥ Αιγάλεω κ.Νίκος Μάντικας, ο Πρόεδρος της ένωσης μικροπωλητών κ.Πέτρος Χατζίρης, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Κρητών Αιγάλεω κ.Ανδρέας Κλεισταρχάκης, ο Γ.Γ. του Συλλόγου ΜΕΛΑΣ κ.Δημήτρης Μεταξάς, ο Πρόεδρος του Λαογραφικού Μουσείου Αιγάλεω κ. Ιωάννης Περράκης, η προϊσταμένη Φυσικής Αγωγής κα. Φιλιώ Μίχου, ο αντιπρόεδρος του ΕΒΕ Αιγάλεω κ.Κώστας Παναγιωτίδης, ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Ιεράπολις, εκπρόσωποι των Εφέδρων Αξιωματικών Δυτ.Αττικής, εκπρόσωποι της Μορφωτικής, Εκδρομικής Εστίας και ο Πρόεδρος και ο Γ.Γ. του Συλλόγου Εργαζομένων Δήμου Αιγάλεω κ.κ. Νίκος Κοντός και Ιωάννης Τσούνης.

Την εκδήλωση παρουσίασαν ο γραμματέας της Παράταξης κ.Ιωάννης Τσιβγούλης και η κα Λίτσα Τζώρτζη.

 

© 2011-2022 westnews.gr, all rights reserved