z
Η περιφρούρηση της πόλης, καθημερινός στόχος της Δημοτικής Αστυνομίας
Κατηγορία : Αιγάλεω / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2011-09-26 11:00:00

Με μια σειρά ολοκληρωμένων παρεμβάσεων και συνεχούς επιτήρησης σε όλη την έκταση της πόλης, εμφανίζεται ιδιαίτερα το τελευταίο διάστημα η Δημοτική Αστυνομία της πόλης.

Ως γνωστό πριν μερικές εβδομάδες πολιτικός προϊστάμενος ως εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος για τα θέματα της Δημοτικής Αστυνομίας ορίστηκε ο Αντώνης Γκίνης. Ήδη έχει αυξηθεί η επιτήρηση στους δυο κεντρικούς οδικούς άξονες της πόλης, την Ιερά Οδό στην οποία παρατηρείται μεγάλη συχνότητα παράνομης στάθμευσης οχημάτων καθώς και στην οδό Θηβών.

Επιπλέον σύμφωνα με τις εντολές που έχει λάβει η Δημοτική Αστυνομία δίνεται ξεχωριστή σημασία στην προστασία της Τοπικής Αγοράς με την απομάκρυνση όλων των παράνομων πωλητών του παρεμπορίου, ενώ υφίσταται σταθερή η προσοχή στις περιπτώσεις παράνομης απόθεσης απορριμμάτων.

Πάντως γεγονός είναι ότι ο αριθμός των Δημοτικών Αστυνόμων δεν επαρκεί για την ολοκληρωμένη και αποτελεσματική αστυνόμευση όλης της πόλης.

Αξίζει να σημειωθεί η πολύ καλή συνεργασία που έχει αναπτυχθεί ανάμεσα στην Δημοτική Αστυνομία και την Τοπική Αστυνομία, τα Αστυνομικά τμήματα, το Τμήμα Ασφαλείας και την Τροχαία.

Σύμφωνα με τον νέο επικεφαλής της Δημοτικής Αστυνομίας, εντεταλμένο Δημοτικό Σύμβουλο Αντώνη Γκίνη σταθερή επιδίωξη παραμένει η εύρυθμη λειτουργία της πόλης και η συνεργασία που πρέπει και μπορεί να αναπτυχθεί με τους πολίτες.

«Θέλουμε και επιζητούμε την συνεργασία όλων των φορέων της πόλης προκειμένου να ανταπεξέλθουμε στο δύσκολο έργο μας» δηλώνει ο κ. Αντώνης Γκίνης.

© 2011-2022 westnews.gr, all rights reserved