z
Παρεμβάσεις καθαρισμού από το Δήμο Αιγάλεω εντός της πόλης (photos)
Κατηγορία : Αιγάλεω / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2018-11-21 12:00:00

Ο Δήμος Αιγάλεω, μέσω εξειδικευμένου συνεργείου, πραγματοποίησε καθαρισμό υποδομών και γλυπτών στο Άλσος του Αιγάλεω αλλά και σε άλλα σημεία της πόλης.

 

Συγκεκριμένα, έγινε απορρύπανση δύο γλυπτών που κοσμούσαν το Άλσος «Μπαρουτάδικο» από το Συμπόσιο γλυπτικής του 2001 («Μητρική συνύπαρξη» της Καλλ. Κουτήφαρη και «Εγκιβωτισμένη έκρηξη» του Κώστα Δικέφαλου), του κεντρικού σιντριβανιού και του διακοσμητικού πηγαδιού στην είσοδο του Άλσους. Παράλληλα, καθαρίστηκαν οι όψεις του 2ου Νηπιαγωγείου και τμήμα της αυλής του 2ου Δημοτικού.

 

aigalew_katharismos_1.jpg

 

aigalew_katharismos_4.jpg

 

aigalew_katharismos_2.jpg



Οι συγκεκριμένες ενέργειες εντάσσονται στην προσπάθεια του Δήμου να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά το πρόβλημα της ανεξέλεγκτης οπτικής ρύπανσης που προκαλείται από συνθήματα, υπογραφές (tags), αυτοκόλλητα και διαφημιστικές αφίσες και αποτελεί ένα μόνο μικρό μέρος από το σύνολο των βανδαλισμών που συμβαίνουν καθημερινά.

 

Ο Δήμος Αιγάλεω θα συνεχίσει την εκστρατεία καθαριότητας με παρεμβάσεις στο 1ο Δημοτικό, στον Βρεφονηπιακό Σταθμό «Ράπτη», σε πλατείες και άλλα σημεία του Δήμου.

© 2011-2022 westnews.gr, all rights reserved