z
Ίλιον: Η Εστία έκοψε τη Πρωτοχρονιάτικη της πίτα
Κατηγορία : Ίλιον / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2013-02-06 21:20:00

Στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δημαρχιακού Μεγάρου Ιλίου ο Εξωραιστικός Σύλλογος «Η Εθνική Εστία» έκοψε τη πρωτοχρονιάτικη του πίτα το απόγευμα του Σαββάτου 02 Φεβρουαρίου.
Ilion_estia-pita-2013 1.jpg
Τα 27 επιμορφωτικά τμήματα του Συλλόγου παρουσίασαν ένα μικρό δείγμα της πολύ αξιόλογης δουλειάς που γίνεται στο χώρο της Εστίας. Τα παιδιά της Εστίας απέδειξαν γι’ άλλη μια φορά ότι η ερασιτεχνική δημιουργία δεν είναι μόνο στα λόγια και στα χαρτιά αλλά και στη πράξη αρκεί να υπάρχει θέληση και ψυχή.
Ilion_estia-pita-2013 2.jpg
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν οι Αντιδήμαρχοι Δήμου Ιλίου οικονομικών υπηρεσιών κα Βομπιράκη, τεχνικών υπηρεσιών κ.Λιόσης, καθαριότητας & περιβάλλοντος κ.Χαραλαμπόπουλος, κοινωνικών υπηρεσιών κ.Αυγουλάς, η περιφερειακή σύμβουλος κα Αφεντούλη, ο πρόεδρος του ΔΗΚΕΠΑ κ. Δεύτος, δημοτικοί σύμβουλοι, πρόεδροι και συμβούλια πολιτιστικών & εθνικοτοπικών συλλόγων, συλλόγων γονέων και κηδεμόνων, μέλη από την Ελληνική Ένωση Έρευνας & Διάσωσης Εθελοντών Αττικής.
Ilion_estia-pita-2013 3.jpg
Η ανταπόκριση και η αγκαλιά του κόσμου για τον Σύλλογο και τη δουλειά των παιδιών ήταν τόσο μεγάλη που λειτουργεί σαν κινητήριος δύναμη για περισσότερη δημιουργία και προσπάθεια για το καλύτερο.

© 2011-2022 westnews.gr, all rights reserved