z
Περιφερειακό Πρωτάθλημα Δρόμου στον Δήμο Ιλίου
Κατηγορία : Ίλιον / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2014-01-30 15:25:00

Ο Δήμος Ιλίου, αποδεικνύοντας για ακόμη μια φορά έμπρακτα το ενδιαφέρον του για την ανάπτυξη του αθλητισμού ως τρόπο ζωής και διέξοδο από την καθημερινότητα, συνδιοργάνωσε με την Ένωση Αθλητικών Σωματείων ΣΕΓΑΣ Δυτικής Αττικής, τον ΑΣΔΑ και το Φορέα Διαχείρισης του Πάρκου Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης “Αντώνης Τρίτσης” το Περιφερειακό Πρωτάθλημα Δρόμου σε Ανώμαλο Έδαφος για τα Σωματεία της Αττικής.

Το Πρωτάθλημα διεξήχθη το Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2014 στο Πάρκο Περιβαλλοντικής Διαχείρισης “Αντώνης Τρίτσης” με τη συμμετοχή των Σωματείων από όλο το λεκανοπέδιο της Αττικής και περιελάμβανε όλες τις ηλικιακές αγωνιστικές κατηγορίες της Ομοσπονδίας του στίβου, δηλαδή αθλητές και αθλήτριες ηλικίας από 12 έως και 35 ετών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η διοργάνωση αποτελεί προπομπό του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ανώμαλου Δρόμου που θα πραγματοποιηθεί στις 23 Φεβρουαρίου στα Τρίκαλα.

Στο Πρωτάθλημα παρευρέθηκε ο Δήμαρχος Ιλίου κ. Νίκος Ζενέτος, ο οποίος έκανε την απονομή μεταλλίων στις πρώτες νικήτριες του αγωνίσματος των 1.000μ. κατηγορίας Παγκορασίδων Β'.

ilion_dromos 2.jpg

© 2011-2022 westnews.gr, all rights reserved