z
Χαμόγελο και αισιοδοξία στην κοπή πίτας του Ενιαίου Ειδικού Λυκείου Ιλίου
Κατηγορία : Ίλιον / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2013-01-29 15:30:00

Σε γιορτινή ατμόσφαιρα έκοψε τη βασιλόπιτά του το Ενιαίο Ειδικό Λύκειο Ιλίου με τους μαθητές και τους δασκάλους τους πρωταγωνιστές, πλαισιωμένους από φίλους καλούς που δείχνουν έμπρακτα την αγάπη τους.

Ο διευθυντής κ. Γιάννης Κωνσταντάκης καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους και συγκεκριμένα τον Διοικητή του ΕΙΑΑ κ. Νιαβή Ιωάννη, τον Δήμαρχο Ιλίου κ. Νίκο Ζενέτο, τους αντιδημάρχους κ. Βομπιράκη, κ. Αυγουλά και κ. Λιόση και εκ μέρους του Οργανισμού Σχολικών Κτιρίων (ΟΣΚ ΑΕ ) τον αντιπρόεδρο κ. Μιχάλη  Δούναβη.

Μάλιστα αξιοσημείωτο είναι ότι στη δύσκολη αυτή περίοδο ο ΟΣΚ σε συνεργασία με την ΕΡΤ και συγκεκριμένα τη «Φωνή της Ελλάδας» έχει εντάξει το εν λόγω σχολείο στο πιλοτικό πρόγραμμα «Υιοθετήστε ένα ειδικό σχολείο» προκειμένου να δημιουργηθεί ένα δίκτυο αλληλεγγύης και ανθρωπιάς από τους όπου Γης Έλληνες.  

«Είναι υποχρέωσή μας να σταθούμε δίπλα στα σχολεία και να συμβάλλουμε με κάθε τρόπο ώστε να βελτιώνεται η καθημερινότητά τους. Για τα παιδιά αυτά το σχολείο είναι όλη τους η ζωή. Η διοίκηση του ΟΣΚ αποφάσισε να προχωρήσει στην επισκευή αιθουσών για την καλύτερη λειτουργία του σχολείου», τόνισε χαρακτηριστικά ο αντιπρόεδρος του ΟΣΚ κ. Δούναβης κατά τον χαιρετισμό του.

Η ηθοποιοί Γιάννης Παπαθανάσης και Άννα Τσουκαλά αγκάλιασαν τα παιδιά του σχολείου και έδωσαν ιδιαίτερο χρώμα στην εκδήλωση όταν τραγούδησαν μαζί τους.

© 2011-2022 westnews.gr, all rights reserved