z
ΠΕΔΑ: Ημερίδα για την καινοτομία και την επιχειρηματικότητα
Κατηγορία : Π.Ε.Δ.Α. / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2014-09-24 10:10:00

Ημερίδα με θέμα: «Οι Βιώσιμες Δημόσιες Συμβάσεις ως εργαλείο Οικονομικής, Κοινωνικής και Περιβαλλοντικής Ανάπτυξης» θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων (στην αίθουσα του INNOVATHENS).

 

Η ημερίδα που τελεί υπό την αιγίδα της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Αττικής (ΠΕΔΑ) και το Δήμο Αθηναίων διοργανώνεται από την Οικολογική Εταιρία Ανακύκλωσης και την ΕΠΤΑ Α.Ε και υλοποιείται στο πλαίσιο του έργου LIFE09 ENV/PT/050 «Βuilding SPP»-Ανάπτυξη Δεξιοτήτων για τις Βιώσιμες  Δημόσιες  Συμβάσεις.

 

Στόχος της ημερίδας είναι η παρουσίαση των Βιώσιμων  Δημόσιων  Συμβάσεων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση μέσα από οικονομικά, περιβαλλοντικά και κοινωνικά κριτήρια, η παροχή πληροφοριών σχετικά με τις νέες οδηγίες της Ε.Ε για αυτές και τις καλές πρακτικές ενσωμάτωσης περιβαλλοντικών και κοινωνικών κριτηρίων σε προμήθειες του Δημόσιου Τομέα, και η εκτενής αναφορά στα αποτελέσματα του έργου «Βuilding SPP»,στο εκπαιδευτικό πακέτο και στο εργαλείο εφαρμογής των Β.Δ.Σ(SPP toolbox). Το έργο «Βuilding SPP» χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα LIFE+ της Ε.Ε στο οποίο συμμετέχουν φορείς από τη Πορτογαλία και την Ελλάδα.

 

Η ημερίδα απευθύνεται κυρίως σε στελέχη των Δήμων που ασχολούνται με θέματα Περιβάλλοντος, Προμηθειών και Δημοτικών έργων, καθώς και στο αρμόδιο πολιτικό προσωπικό της διοίκησης. Την εκδήλωση θα χαιρετίσει ο Δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης.

 

Για περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα:

 

ΠΕΔΑ: 210-3646754(κ. Λελούδας) και ΕΠΤΑ Α.Ε: 210-6086300(κ.Γεωργίου)

© 2011-2022 westnews.gr, all rights reserved