z
ΠΕΔΑ: Συνάντηση με τη διοίκηση του Ταμείου Παρακαταθηκών & Δανείων
Κατηγορία : Π.Ε.Δ.Α. / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2014-12-04 15:15:00

Επίσκεψη στα γραφεία του Ταμείου Παρακαταθηκών & Δανείων πραγματοποίησε σήμερα το πρωί αντιπροσωπεία του Δ.Σ της Π.Ε.Δ.Α.

Στο πλαίσιο ανάληψης  καθηκόντων από τη νέα διοίκηση και το νέο Δ.Σ της Π.Ε.Δ.Α.,  ο πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Αττικής Ηρακλής Γκότσης και ο Αντιπρόεδρος Γιώργος Ιωακειμίδης  συναντήθηκαν με τον Πρόεδρο του Ταμείου κ. Αλέξανδρο Κρητικό, με τον αντιπρόεδρο κ. Χρήστο Μήτρεντσε, καθώς  και με τον Προϊστάμενο της Διεύθυνσης Δανείων κ. Γεώργιο Κουλτούκη προκειμένου να συζητήσουν οικονομικά θέματα που απασχολούν την Τοπική αυτοδιοίκηση.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης η διοίκηση του Ταμείου Παρακαταθηκών & Δανείων ενημέρωσε τον Πρόεδρο και τον Αντιπρόεδρο της  Π.Ε.Δ.Α   ότι σύντομα  θα υπάρξει υπογραφή ΚΥΑ για την αναχρηματοδότηση των δανείων των δήμων η οποία θα περιλαμβάνει και το δανεισμό των δήμων από αναγνωρισμένα πιστωτικά ιδρύματα ή χρηματοπιστωτικούς οργανισμούς της Ελλάδας. Ως συνεπακόλουθο της αναχρηματοδότησης θα δοθεί νέα περίοδος χάρητος στους δήμους για την αποπληρωμή των δανείων τους, ενώ θα υπάρξει και μείωση του επιτοκίου δανεισμού.

© 2011-2022 westnews.gr, all rights reserved